Quantcast
THE STREAM

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης τάπωσε Τούρκο χάκερ που του έκλεψε το Ίνστα ντυμένος Πόντιος

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε ένα μάθημα στον εκβιαστή του και μάλιστα το έκανε με άψογο cosplay Πόντιου αντάρτη


THE NEWSROOM · 30 Νοεμβρίου 2020

On fire φαίνεται πως είναι το Instagram προφίλ του ηθοποιού – γκουρού του ζεν Θανάση Ευθυμιάδη. Μετά τo how-to για καθαρισμό ρουθουνιών και τον λεβέντικο χορό στη λασπουριά, ο περίπου celebrity αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας το πως αντιμετώπισε την ύπουλη προσπάθεια ενός Τούρκου χάκερ να καταλάβει το προφίλ του.

Δεν κάνουμε πλάκα αγαπητές φίλες και φίλοι, άλλωστε οι προσπάθειες Τούρκων χάκερ να καταλάβουν την ελληνική ινσταγκραμ-ική επικράτεια είναι πολύ καλά καταγεγραμμένες. Παραθέτουμε τα τρομερά ντοκουμέντα:

Όπως όλα δείχνουν, το τελευταίο θύμα ήταν ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Ο εν λόγω χάκερ βέβαια δεν ήταν κατακτητής, αλλά εκβιαστής: Πιο συγκεκριμένα, τους ζήτησε λύτρα για να τον φέρει πίσω. Όμως ως γνήσιος απόγονος των πολεμιστών προγόνων του, ο ηθοποιός του έριξε άκυρο, το οποίο και μοιράστηκε μαζί μας.

Για να γίνει μάλιστα ακόμη πιο σαφές το μήνυμα του, ντύθηκε Πόντιος αντάρτης:

«Αδελφέ μου Τούρκε. Το να σου δώσω έστω και ένα ευρώ, για να μου επιστρέψεις αυτό που μου έκλεψες, Θα ήταν μεγάλη προσβολή προς τους προγόνους μου και τις αξίες που μου κληροδότησαν.
Προσεύχομαι λοιπόν για σένα, να βρεις μία δικιά σου ευτυχισμένη ζωή και έτσι να πάψεις να κλέβεις τις ζωές των άλλων.
Σε συγχωρώ.»

Συμπλήρωσε μάλιστα το εξής:

«Καλύπτουν τα νώτα μου οι πρόγονοι μου!
Ευγνώμων 🙏🙏🙏»

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ο κ. Ευθυμιάδης προσφέρει τακτικά συμβουλές ζωής μέσω Instagram. Πολύ πρόσφατα, μας ενημέρωσε για τον βέλτιστο τρόπο αφόδευσης, χρησιμοποιώντας μάλιστα τον εαυτό του ως μοντέλο:

«Lock down-Soul up
Με όλα αυτά που ζούμε, εγώ θα μιλήσω για χέσιμο 💩💩, Ναι!!
Αυτή την στάση(στην φώτο επάνω) παίρνω όταν πηγαίνω τουαλέτα ( Number 2 😁)
Από τότε που βγήκε απ’την “πολιτισμένη” μας ζωή η φυσιολογική στάση αφόδευσης (βαθύ κάθισμα) , μπήκε η Δυσκοιλιότητα!!!!
Με την σύγχρονη καθιστή τουαλέτα, δεν γίνεται εύκολη και πλήρης κένωση.
Το έντερο βρίσκεται στη σωστή θέση μόνο όταν είμαστε στο βαθύ κάθισμα (όπως στις παλιές τούρκικες τουαλέτες, που μαθαίνω ότι ξανάγινοντε μόδα στην Ευρώπη).
Σε συνδυασμό με την έλλειψη άσκησης, με κακή διατροφή και ψυχολογία, η δυσκοιλιοτητα, μπορεί να γίνει ο δικτάτορας της ζωής μας.
Δεν γίνεται ενώ τρώμε κάθε μέρα, να μην πηγαίνουμε καθημερινά και στην τουαλέτα!
Η σύγχρονη ιατρική παραδέχεται ότι η καλή υγεία και η καλή διάθεση ξεκινούν από την καλή λειτουργία του έντερου.
Στο τέλος, δεν χρησιμοποιώ χαρτί τουαλέτας( χημικά λευκασμένος πολτός), αλλά ξεπλένομαι με νεράκι και σκούπιζομαι με πετσέτα.
May there be peace
May everybody poop effortlessly ☀️😁!!!»

«Ps. Για όσους είναι αδύνατον να κάτσουν στο βαθύ κάθισμα, μπορούν να δοκιμάσουν, ενώ κάθονται στη καθιστή τουαλέτα, να έχουν τα πέλματα τους πάνω σε ένα υπέρύψομενο μικρό σκαμνακι(poop stool) ή στιβα από περιοδικά»

Ντροπή στον χάκερ από την Τουρκία που για ένα πενιχρό ποσό στέρησε από την ανθρωπότητα τόσα μαθήματα ζεν.

Best of internet