Quantcast
THE STREAM

Να τσεκάρει τα εμβόλια ορθόδοξο επιστημονικό team προτείνει o Μητροπολίτης με το Αστερίξ

Μία ασταμάτητη πηγή Πολύ Καλών Απόψεων είναι ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος


THE NEWSROOM · 25 Νοεμβρίου 2020

Ένα ζηλευτό 2/2 σε διάστημα ενός μόλις μήνα έκανε ένας από τους αγαπημένους μας ορθόδοξους ιερείς, ο Κύπριος Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος. Λίγες βδομάδες μετά την ανάλυση που έκανε για την ύποπτη εμπλοκή του Αστερίξ στην πανδημία, ο Μητροπολίτης αποφάσισε να μας πει αναλυτικά τη γνώμη του για τον κορωνοϊό.

Μιλώντας λοιπόν στο ραδιόφωνο «Focus FM 103,6» της Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε με μία πολύ ζυγισμένη επιδημιολογικά τοποθέτηση. Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι η όλη φάση είναι κατασκευασμένη κι ότι ξεκίνησε για απλή επιδημία, όμως στην πορεία χάθηκε η μπάλα κι έτσι φτάσαμε στην πανδημία:

«[Πρόκειται για] μια κατασκευασμένη επιδημία που τους έχει ξεφύγει και έχει γίνει πανδημία και μπορεί αυτός να ήταν ο στόχος.»

Ακόμη, τόνισε ότι θα παίξει ανεργία, πείνα κι άλλα τέτοια αλλά αυτά τα ξέραμε έτσι κι αλλιώς. Όμως τα πολύ hot ήρθαν στη συνέχεια, όταν ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε στο εμβόλιο, με το οποίο ως γνωστόν θέλουν να μας κάνουν ρομπότ με ένα τσιπάκι σε μέγεθος σκόνης:

«Αν δεν υπάρχει ασφάλεια από μερικούς γιατρούς που έχουν ορθόδοξη ζωή, δεν πρέπει να τα δεχθούμε γιατί οι νούσιμοι ανθρώποι καταλαβαίνουμε ότι αυτά τα εμβόλια θα έχουν παρέμβαση τόσο στο DNA όσο και στο RNA.

Γιατί να μην πιστέψω ότι μπορούν να γίνουν πραγματικότητα όταν γίνονται τόσες εκτρώσεις; Μας έστειλε μια θαυμάσια ευκαιρία ο Χριστός να διδάξουμε τον κόσμο πως να μετανοεί για συγκεκριμένα αμαρτήματα και εμείς βλέπουμε πως να προστατέψουμε τα υπόλοιπα 20 χρονάκια μας.»

Το αποκορύφωμα ήταν η συμβιβαστική του πρόταση για τα εμβόλια που έρχονται. Όπως είπε, για να εξασφαλιστεί ότι το εμβόλιο θα είναι ασφαλές, η Εκκλησία θα πρέπει να συγκροτήσει μία δική της ορθόδοξη επιστημονική ομάδα (με γιατρούς, επιδημιολόγους και γενετιστές), η οποία θα γνωμοδοτήσει για όλα αυτά.

Μάλιστα, το έχει ήδη προτείνει στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου:

«Έχω στείλει ένα μήνυμα στον δικό μας Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου να δημιουργήσουμε ως Ιεραρχία μιαν επιστημονική ομάδα ιατρών, επιδημιολόγων, γενετιστών οι οποίοι θα μας γνωμοδοτήσουν για όποια εμβόλια φέρουν τα διάφορα πολυθρύλητα και πολυθρήνητα ιδρύματα παγκόσμια.

Λοιπόν, για να μας ενημερώσουν, να γνωμοδοτήσουν και τότε εμείς ως μια παράλληλη πνευματική οντότητα που είναι η Εκκλησία εδώ και χιλιάδες χρόνια να πει στο λαό ποιο είναι το ασφαλές και ποιο δεν είναι ασφαλές εμβόλιο.»

Αυτό είναι το ηχητικό:

Εμείς πιστεύουμε ότι θα πρέπει να τη διευθύνει ο ίδιος, η φάση με τον Αστερίξ έδειξε τις φοβερές αναλυτικές ικανότητες που διαθέτει:

Στο κάτω κάτω, αν δεν κάνει προτάσεις για τα εμβόλια ο άνθρωπος που ανακάλυψε την προέλευση του γκεϊσμού, ποιος θα κάνει;

 

Best of internet