Quantcast
THE STREAM

Βαφή μαλλιών live στον αέρα έσταζε το κεφάλι του δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς ήταν αυτό που έτρεχε από το κεφάλι του Ρούντι Τζουλιάνι, όμως το σίγουρο είναι ότι έτρεχε


THE NEWSROOM · 20 Νοεμβρίου 2020

Άλλη μία εκπληκτική συνέντευξη τύπου κατάφερε να χαρίσει στην ανθρωπότητα το δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ και πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζουλιάνι. Λίγες μέρες νωρίτερα, ο Τζουλιάνι και ο Τραμπ μας είχαν χαρίσει μία ακόμη επική στιγμή:

Ένα μπέρδεμα του επιτελείου της καμπάνιας του Τραμπ (μπέρδεψαν το ξενοδοχείο Four Seasons με ένα φυτώριο) ήταν αρκετό ώστε να δούμε τον Τζουλιάνι να μιλά δίπλα σε ένα βιβλιοπωλείο με τσόντες και ένα αποτεφρωτήριο:

Το φυτώριο πάντως τους ευχαρίστησε για τη διαφήμιση που του έκαναν:

Μπορεί να φαντάζει απίθανο, όμως αυτή τη φορά τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο σουρεαλιστικά. Το επίμαχο σκηνικό έγινε σε χτεσινή συνέντευξη τύπου: Την ώρα που ο Τζουλιάνι έκανε επίθεση σε όσους υποστηρίζουν ότι ο Τραμπ έχασε τις εκλογές, κάτι σκούρο άρχισε να στάζει από τα (όχι και πολλά πλέον) μαλλιά του δικηγόρου, με τους περισσότερους να θεωρούν ότι ακόμη και η βαφή μαλλιών του Τζουλιάνι εγκατέλειψε το στρατόπεδο του Τραμπ.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με διάφορους κομμωτές και στυλίστες που επικαλέστηκαν οι New York Times, το πιθανότερο είναι ότι δεν πρόκειται για βαφή μαλλιών, αλλά για μάσκαρα ή κάτι τέτοιο. Να σημειωθεί ότι δεν συμφωνούν όλοι: Ένας κομμωτής είπε ότι δεν είναι καθόλου απίθανο να λιποτάκτησε η βαφή μαλλιών.

Η αλήθεια είναι ότι ο Τζουλιάνι δεν περνάει την καλύτερη περίοδό της ζωής του. Πέρα από την ήττα του Τραμπ, ο Τζουλιάνι είχε την τύχη να γίνει συμπρωταγωνιστής του Borat 2 χωρίς να το θέλει, και μάλιστα σε μία από τις πιο αμήχανες στιγμές που έχουμε δει τελευταία:

Κουράγιο Ρούντι, θα περάσει και αυτό.

 

 

Best of internet