Quantcast
THE STREAM

«Το αχαλίνωτο καλοκαιρινό σεχ των νέων φταίει για τα κρούσματα» μας ενημέρωσε σεξολόγος στο MEGA

Αν δεν είχατε πέσει με τα μούτρα στις παρτούζες το καλοκαίρι τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα


THE NEWSROOM · 16 Νοεμβρίου 2020

Ενώ η κυβέρνηση προσπαθεί να μας διδάξει ότι τα ΜΜΜ δεν ευθύνονται για τη διάδοση του κορωνοϊού και κάποιοι εκνευριστικοί φορείς διαφωνούν μαζί της, μία πολύ hot ερμηνεία μπαίνει στο παιχνίδι. Σύμφωνα με τον διευθυντή του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, το μεγάλο μπαμ στα κρούσματα (παίζει να) συνδέεται με το άγρια σεξουλιάρικο καλοκαίρι που ζήσατε (εσείς, γιατί εμείς αποφασίσαμε να μονάσουμε).

Καλά ακούσατε αγαπητές φίλες και φίλοι, αυτά τα δύο κάνουν match όπως στο Tinder. Για να ακριβολογούμε, ο κ. Κωνσταντινίδης δήλωσε ότι πιθανώς αυτά τα δύο να συνδέονται, μιας και ως γνωστόν, συσχέτιση και αιτιότητα δεν είναι ακριβώς το ίδιο.

Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε τη λέξη πιθανολογώ:

«Παρατηρήσαμε αύξηση των σεξουαλικών επαφών και πιθανολογήσαμε ότι αυτές οι στενές επαφές μπορεί να αύξησαν τη μεταδοτικότητα του ιού. Είπαμε ότι μπορεί να είναι μια πιθανή εστία μετάδοσης. Για τους παντρεμένους ίσως να μην ισχύει, αν έχουν μονογαμικές επαφές. Έχω δύο νέα παιδιά. 22 και 21.

Όταν άνοιξε το lockdown ήταν φορείς, και το ίδιο και οι φίλοι τους. Αναγκάστηκα και έφυγα από το σπίτι με τη σύζυγό μου επειδή ήταν φορείς, δε νοσούσαν όμως. Είναι ασυμπτωματικοί φορείς τα νέα παιδιά και είναι ξεκάθαρο ότι μπορεί να μη νοσήσουν.»

Και ως προς το γράφημα που παρουσίασε:

«Στη μέση που αυξάνεται η συχνότητα των επαφών, είναι η εποχή που σταματάει το lockdown. Μέσα στο lockdown ήταν λιγότερο συχνές οι επαφές. Αυτή την περίοδο το μόνο ασφαλές σεξ είναι το καθόλου σεξ ίσως.»

Δείτε το βίντεο:

Να πούμε εδώ ότι αυτή είναι μία ακόμη πιο spicy ιδέα από αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη, που έριξε το φταίξιμο στους νέους που το διασκέδασαν μέχρις εσχάτων (και όχι στον τουρισμό ή στα προαναφερθέντα ΜΜΜ). Όπως είχε πει την προηγούμενη βδομάδα στη Βουλή:

«Δοκιμάσαμε πολλά μέτρα, που προδόθηκαν από την συμπεριφορά κάποιων. Πρέπει να το πούμε ευθέως και να μην τους κλείνουμε το μάτι. Ξέρουμε ποιες είναι οι εστίες του ιού. Δεν το λέμε για να στοχοποιήσουμε κάποιον, αλλά για να τονίσουμε τον κίνδυνο. Η βασική αιτία διασποράς ήταν η διασκέδαση νέων ανθρώπων.

Δεν το λέω ως κριτική. Είναι όμως μια διαπίστωση. Αλλά ακούω από την αντιπολίτευση “μην στοχοποιείτε τους νέους“. Τα δεδομένα είναι αμείλικτα.»

Τι κάνατε τρεις μήνες βρε ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΕΣ;

 

 

Best of internet