Quantcast
THE STREAM

Τechno κωρονοπαρτάρα στο Χαλάνδρι ανακαλύπτουν ψύχραιμοι ρεπορτερ στην ελληνική τηλεόραση

Αποκαλύφθηκε η προσπάθεια κάποιων εχθρών της δημόσιας υγείας να γλεντικοπήσουν στην υπόγεια διάβαση στο Χαλάνδρι


THE NEWSROOM · 9 Νοεμβρίου 2020

Ισχυρή υποψηφιότητα για το Πούλιτζερ του 2021 έθεσαν καυτά τηλεοπτικά ρεπορτάζ που αποκάλυψαν ότι ένα μυστικό κορωνοπάρτι που διοργανώνουν ασυνείδητοι ravers, έχει σαν σκοπό να διαλύσει τις προσπάθειες της χώρας για καραντίνα.

Σύμφωνα με το ψύχραιμο ρεπορταζ, το εν λόγω event (το οποίο δεν είναι καν private, διότι οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι) ονομάζεται «Quarantine Techno // Υπόγεια Διάβαση Χαλανδρίου» και όπως μπορεί να έχετε ήδη μαντέψει, θα γίνει στην υπόγεια διάβαση Χαλανδρίου και θα βαράει techno.

Δείτε το βίντεο:

Να πούμε εδώ ότι οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ κατάφεραν να μην ξεγελαστούν από τις παραπλανητικές λεπτομέρειες του event. Τέτοιες είναι ότι εδώ και βδομάδες, στο discussion του event πολλοί άνθρωποι φαίνεται να ρωτούν ξανά και ξανά πότε θα γίνει το περίφημο κορωνοπάρτι:

Όπως καταλαβαίνετε, όλα αυτά είναι ψέματα και ό,τι κι αν λέει η διοργανώτρια σελίδα, όλοι αυτοί απλά προσπαθούν να πάνε εκεί στη διάβαση και να τεκνοποιήσουν, αν το θέλετε. Το δε event έχει κάπου 9000 attends (going ή interested), οπότε καλό είναι να καλέσουμε απευθείας τον κ. Χαρδαλιά, αν όχι τον Στρατό τον ίδιο.

Μην τους πιστεύετε:

Στο κάτω κάτω, τι μπορεί να θέλουν, όταν το όνομα του διοργανωτή είναι Quarantine Techno; Η αντίδραση της ίδιας της σελίδας στις μεγάλες αποκαλύψεις δικαιώνει το τιτάνιο έργο που έφεραν εις πέρας οι ρεπόρτερ του καναλιού:

UPDATE:

Μετά από τον χαμούλη, η ανακοίνωση της σελίδας εξηγεί ότι οι επίδοξοι ρεηβερς δεν τρολάρουν αλλά φυσικά και δεν επιθυμούν να κάνουν το event τους όσο υπάρχει απαγόρευση.

 

Best of internet