Quantcast
THE STREAM

Η προσωπική παπαδιά του Τραμπ πραγματοποιεί κάτι σαν εξορκισμό ζωντανά στον αέρα, κερδίζει το ίντερνετ

Ακόμη κι ο Αμβρόσιος θα ζήλευε τα skills της τηλεευαγγελίστριας Πόλα Γουάιτ


THE NEWSROOM · 5 Νοεμβρίου 2020

Ακόμη κι αν ο Ντόναλντ Τραμπ χάσει τις εκλογές, έχει σίγουρα τον Θεό στο πλευρό του. Αν όχι τον γνωστό της Βίβλου, ή έστω τον Θεό των Μωαμεθανών ή των Εβραίων, σίγουρα έχει κάποιον: Μας έπεισε γι’ αυτό η παγανιστική τελετή που πραγματοποίησε η τηλεευαγγελίστρια και πάστορας, Πόλα Γουάιτ, η οποία είναι η επίσημη «πνευματική σύμβουλος» του.

Τυπικά η Γουάιτ δήλωσε ότι απλώς προσευχήθηκε υπέρ της επανεκλογής του Τραμπ, όμως η ιεροτελεστία που παρακολουθήσαμε δε θυμίζει καμία γνωστή προσευχή. Μερικά από τα αποσπάσματα είναι τα εξής:

«Ο Κύριος λέει ότι έχει τελειώσει. Γιατί ακούω, νίκη, νίκη, νίκη! Οι άγγελοι αποστέλλονται τώρα. Άγγελοι έχουν αποσταλεί από την Αφρική αυτή τη στιγμή. Έρχονται εδώ, στο όνομα του Ιησού.»

Και:

«Το θηλυκό πνεύμα που θα αναπνέει τη ζωή αυτή τη στιγμή, για να εμφυφήσει κακία σε αυτό το έθνος, αφήστε το να εκμηδενιστεί τώρα.

Αφήστε το να είναι άγονο, αφήστε το να επιστρέψει, να επιστρέψει, να επιστρέψει στα βάθη του νερού, πίσω στα βάθη της θάλασσας, επιστρέψτε στην άβυσσο τώρα στο όνομα του Ιησού.»

Δείτε το βίντεο:

Όλα σχολιάστηκαν, όπως καταλαβαίνετε:

Εννοείται ότι υπάρχει ήδη ελληνική εκδοχή:

Η κ. Γουάιτ πάντως δεν αστειεύεται. Σε ένα παλιότερο βίντεο δήλωνε κάτι για σατανικές μήτρες:

«Στο όνομα του Ιησού, διατάζουμε όλες τις σατανικές εγκυμοσύνες να αποβάλλουν αυτή τη στιγμή.

Δηλώνουμε ότι οτιδήποτε έχει συλληφθεί σε σατανικές μήτρες, θα αποβάλει. Δεν θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει κανένα σχέδιο καταστροφής, κανένα σχέδιο να κάνει κακό.»

Στην περίπτωση του Τραμπ και των διάσημων μαλλιών του, θα μπορούσαμε να μιλάμε για σατανικές φύτρες.

Best of internet