Quantcast
THE STREAM

Με μία καυτή συναυλία των Πυξ Λαξ σε live stream θα μας αποζημιώσει ο Νοέμβριος

Την υπερβολική δόση έντεχνου που έλειπε από τη ζωή μας θα μας φέρει ο δύσκολος μήνας που διανύουμε


THE NEWSROOM · 4 Νοεμβρίου 2020

Νομίζατε ότι ΟΛΑ πάνε κατά διαόλoυ; Όχι αγαπητές φίλες και φίλοι, δεν πάνε όλα κατά διαόλου. Μπορεί η πραγματικότητα να μας χαρίζει κυρίως μιζέρια, όμως αυτός ο μήνας θα μας φέρει και αυτό που ονειρευόμασταν, δηλαδή μία συναυλία των Πυξ Λαξ σε live stream.

Το σπουδαίο αυτό γεγονός πρόκειται να γίνει στις 29 Νοεμβρίου, στις 9 το βράδυ από το θέατρο «Χώρος». Οι Πυξ Λαξ θα παίξουν ζωντανά και μάλιστα θα κρατούν αποστάσεις ασφαλείας, για να μην ανησυχείτε ότι θα πάθουν κάτι. Έτσι, όλη η Ευρώπη θα έχει τη χαρά να απολαύσει το μεγαλείο μίας μπάντας που κατάφερε να βγει στη σύνταξη περισσότερες φορές από κάθε άλλη.

Όπως λέει και το δελτίο τύπου, θα σερβιριστεί απεριόριστο συναίσθημα:

«Οι Πυξ Λαξ, με αποστάσεις ασφαλείας αλλά χωρίς όρια και περιορισμούς στα συναισθήματα, στρέφουν το βλέμμα στο αβέβαιο μέλλον και με ασπίδα όλα τα τραγούδια τους που έγραψαν ιστορία και όλα όσα αγάπησαν, είναι έτοιμοι να μας κάνουν να ενώσουμε τις φωνές μας από όπου κι αν βρισκόμαστε!»

Δε θα είναι τζάμπα φυσικά, στην περίπτωση που σκεφτήκατε κάτι τέτοιο. Όσοι πληρώσουν το εισιτηριάκι τους, θα αποκτήσουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του live streaming και θα μπορούν να κάνουν και σχόλια στην αγαπημένη μας μπάντα. Μπορεί να έκλεισαν όλα τα μπαρ και λοιπά μαγαζιά, αλλά θα ανταμειφθούμε με μία συναυλία Πυξ Λαξ.

Είπαμε,  ό,τι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο.

 

Best of internet