Quantcast
THE STREAM

The A-Files: Μυστηριωδώς εξαφανίστηκε η εμφάνιση του Πετράκου στον Σρόιτερ

Σε ποιο επίπεδο συνωμοσίας βρισκόμαστε όταν παίζει συνωμοσία ενάντια στον συνωμοσιολόγο


THE NEWSROOM · 30 Οκτωβρίου 2020

Ύπουλο σαμποτάζ σε βάρος του ανθρώπου που δίκασε το επιστημονικό κατεστημένο φαίνεται πως έγινε χτες το βράδυ στην τηλεόραση του Alpha. Ο εν λόγω δικαστής είναι ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ με θέμα «Κορωνοϊός και θεωρίες συνωμοσίας».

Καλεσμένοι ήταν επίσης ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας και ο παιδίατρος/λοιμωξιολόγος Ιωάννης Καβαλιώτης, οι οποίοι αναπόφευκτα θα έτρωγαν τάπα ζωντανά στον αέρα από τον μύστη Πετράκο: Οι περγαμηνές του τραγουδιστή περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων μία συμμετοχή στο Fame Story κι ένα viral video, όπου παρουσίασε την έρευνα που ο ίδιος έκανε, αποδεικνύοντας έτσι μέσα σε 20 λεπτά ότι υπάρχει μεν COVID-19, αλλά δεν υπάρχει πανδημία.

Όπως είπε:

«Δεν υπήρξε καμία έξαρση επιδημίας και τίποτα ανησυχητικό στη χώρα μας. Τα lockdown δεν επηρεάζουν τις επιδημίες, αλλά έχουν σκοπό να μεταδώσουν την καμπύλη της μετάδοσης.

Αν λοιπόν δεν μας είχε πληροφορήσει κανείς ότι είμαστε σε πανδημία, εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν θα είχαμε καταλάβει τίποτα.»

Αυτό το τρελό παρεάκι αποφάσισε να καλέσει στην εκπομπή του ο Αντώνης Σρόιτερ:


Στην πορεία όμως κάτι φαίνεται ότι στράβωσε και η ενημερωτική εκπομπή αντικαταστάθηκε από την ξένη ταινία «Ένοχο μυστικό» – ΤΥΧΑΙΟ; Η αλλαγή έγινε τόσο σβέλτα που το τρέιλερ της εκπομπής είναι ακόμα up, στο επίσημο κανάλι του Alpha στο Youtube (και φυσικά στα social media του Αντώνη Σρόιτερ).

Προς γενική έκπληξη, ο Πετράκος αισθάνεται δικαιωμένος στην τοποθεσία ΑΛΗΘΕΙΑ:

«Τελικά, μάλλον ο Σύψας όσο μοντάζ κι αν κάνανε δεν μπόρεσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και η εκπομπή κόπηκε. Ένα πράγμα δεν μπορείς να νικήσεις. Την Αλήθεια.»

Όπως καταλαβαίνετε, ο Πετράκος είναι ήδη ένας μύθος του Ίντερνετ:

Giannakis Makris

James Veikos

Ένα άλλο ζήτημα που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τον δικαστή της επιστήμης είναι μία καμπάνια για το AIDS, η οποία τον ώθησε να ξεσπαθώσει απέναντι στους καραφλομουσάτους και μη γκέι:

«Αυτή η φωτογραφία με τους δύο λάγνους καραφλομουσάτους (φυσικά με tattoo στο λαιμό για να είναι in..) , καμπάνια τάχα κατά του Aids, βρισκόταν τεράστια κολλημένη σε όλο το πίσω μέρος του λεωφορείου μπροστά μου το πρωί όπως πήγαινα την κόρη μου στο σχολείο. Η μόνη ατάκα που έγραφε επάνω ήταν “i m positive”…

Από αυτό, ένα παιδί που κάθεται στη στάση και τους βλέπει πρέπει να “ευαισθητοποιηθει” για το Aids? Βλέπει δύο άντρες να δίνουν φιλάκι τρυφερό και λέει i m positive… Όχι ρε εγώ δεν είμαι… Και όλα αυτά όχι σε ένα περιοδικό για μεγάλους αλλά Γιγαντοαφισα στο ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ που πάνε τα παιδιά στο σχολείο. Έχω αηδιάσει με τους pollitically correct και θα ρίχνω κράξιμο στο εξής!!

Αρκετά με την αυτοδιαφήμιση σας!!!»

Η αλήθεια είναι ότι το κόψιμο της εκπομπής σίγουρα θα εξυπηρετήσει άψογα την νίκη του Ορθού Λόγου επί του Πετράκου, ο οποίος έχει ανακατέψει με επιτυχία επιχειρήματα τύπου Αροξόλ με legit κριτική στην κυβέρνηση, όπως για τον αριθμό των ΜΕΘ. Το κόψιμο της εκπομπής σίγουρα θα εξαφανίσει τις υποψίες ότι υπάρχει συνωμοσία εναντίον του συνωμοσιολόγου.

Όπως και να’ χει, αυτό μας έμεινε από την χτεσινή εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ:

Best of internet