Quantcast
THE STREAM

Βόλος: Χρυσαυγίτης πατέρας πάει στα δικαστήρια τον αναρχικό γιο του, χάνει

Μία ακόμη αλλόκοτη Οικογενειακή Ιστορία με πρωταγωνιστές δύο Βολιώτες μας έφερε αυτή η εβδομάδα


THE NEWSROOM · 15 Οκτωβρίου 2020

H εβδομάδα των πολιτικών οικογενειακών ιστοριών φαίνεται πως είναι η τρέχουσα αγαπητές φίλες και φίλοι. Μετά το δημόσιο debate μεταξύ ακροδεξιάς και καθαρού φασισμού που μας χάρισαν οι Πλεύρης Jr. και Πλεύρης Sr., δύο Βολιώτες έκαναν κάτι αντίστοιχο.


Ενδοοικογενειακες συγρούσεις που συγλονισαν την ελληνική καινωνια

Gepostet von Giannakis Makris am Montag, 12. Oktober 2020

Για την ακρίβεια, ένας πατέρας και ένας γιος έφτασαν μέχρι το δικαστήριο. Όχι όμως ως δικηγόροι όπως οι Πλεύρηδες, αλλά ως ενάγων και εναγόμενος: Καλά καταλάβατε, ο ένας μήνυσε τον άλλο και πιο συγκεκριμένα ο 64χρονος πατέρας κατηγόρησε το 35χρονο παιδί του ότι του έκλεψε 815 ευρώ που είχε μαζέψει για να κάνει μία εγχείρηση στα μάτια.

Το στόρι που κατέγραψε ο Ταχυδρόμος έχει ως εξής: Σύμφωνα με τον 64χρονο, στις 15 Ιουνίου το 2019 ο γιος του μπήκε στο πατρικό σπίτι και άρπαξε τα λεφτά από το πατρικό παντελόνι. Όταν ρωτήθηκε από το δικαστήριο, απάντησε ότι ο ίδιος δεν τον είδε να μπαίνει στο σπίτι, αλλά τον είδε ο γείτονάς του. Ο ίδιος ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι πήρε τα λεφτά και είπε ότι εκείνο το μεσημέρι βρισκόταν στο σπίτι της πεθεράς του, η οποία μάλιστα έχει προβλήματα υγείας.

Τους ισχυρισμούς του υποστήριξε η έγκυος σύντροφός του που βρισκόταν κι αυτή στο δικαστήριο. Το αποτέλεσμα είναι ότι το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου είχε αμφιβολίες για την ενοχή του 35χρονου, οπότε πριν απαλλάξει τον κατηγορούμενο έκανε μία προσπάθεια να βρει τουλάχιστον γιατί τσακώνονται αυτοί οι άνθρωποι. Εκεί ήταν που χτύπησε το τζακπότ.

Όπως εξήγησε ο 35χρονος, το βασικό ζήτημα είναι ότι ο πατέρας του είναι Χρυσαυγίτης, ενώ ο ίδιος είναι αναρχικός. Όπως μπορεί να μαντέψατε, η προσπάθεια του δικαστηρίου να λύσει το συγκεκριμένο ζήτημα δεν πέτυχε.

Πάντως (αν φυσικά πιστέψουμε τον 35χρονο), δεν είναι καλή περίοδος για Χρυσαυγίτες και δικαστήρια, να τα λέμε.

Best of internet