Quantcast
THE STREAM

Άρθρο της οργάνωσής του, της ΟΑΚΚΕ, μoιράστηκε με τo Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης

Το δόγμα Μαρξισμός – Λενινισμός – σκέψη Μάο Τσε Τουνγκ – κάτω ο Πούτιν υιοθέτησε επίσημα ο βουλευτής της ΝΔ


THE NEWSROOM · 15 Οκτωβρίου 2020

Καμιά φορά, οι λέξεις απλά δεν επαρκούν. Το στόρι έχει ως εξής: Το εργοστάσιο της ελληνικής εταιρείας Πίτσος (η οποία ανήκει στην γερμανική εταιρεία BSH) στο Ρέντη θα κλείσει, με την ιδιοκτήτρια εταιρεία να σκοπεύει να εγκαταλείψει οριστικά ως τα τέλη του χρόνου την παραγωγή (για την ακρίβεια, συναρμολόγηση) στην Ελλάδα. H BSH θα συνεχίσει την παραγωγή σε άλλες χώρες, όπως η Τουρκία και τον Μάρτιο η μισθοδοσία των εργαζόμενων στην Πίτσος θα διακοπεί.

Το ζήτημα αυτό ήρθε να προστεθεί στις άπειρες κόντρες μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όπως καταλαβαίνετε, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, δε θα μπορούσε με τίποτα να μείνει έξω από αυτό το battle. Όμως ο λόγος που η συζήτηση μας έφτασε τελείως απροσδόκητα στη νιρβάνα είναι η πηγή που επικαλέστηκε ο υπουργός – τηλεπλασιέ.

Όπως μπορείτε να δείτε (ναι, το έκανε όντως – ναι, το σώσαμε για να το βλέπουν οι άνθρωποι στους αιώνες των αιώνων), ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επικαλέστηκε την ιστοσελίδα της ΟΑΚΚΕ. Της οργάνωσης που έχει το θάρρος να ονομάζεται Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ, της οργάνωσης που γράφει το ΚΚΕ πάντα με το πρώτο Κ σε εισαγωγικά, της οργάνωσης της οποίας όλοι έχουμε δει τις τεράστιες άσπρες ανακοινώσεις κολλημένες στους τοίχους.

Και φυσικά, την οργάνωση που δίδαξε σε όλη την Ελλάδα τη λέξη «ρωσόδουλος» (1, 2):

Όπως καταλαβαίνετε, η στροφή του Άδωνι Γεωργιάδη προς τον μεταμαοϊσμό δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Για την ακρίβεια, ζήσαμε να δούμε το hashtag #oakke να γίνεται το πρώτο στα ελληνικά trends:

 

Όπως καταλαβαίνετε, έχει ξεκινήσει μαοϊκό πάρτι:

Να πούμε εδώ ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει δείξει εδώ και χρόνια ότι είναι αρκετά ανοιχτόμυαλος όταν θέλει. Κάπου 6 χρόνια πριν, είχε ανεβάσει και ένα λινκ από το Indymedia:

Αφού είναι για το Κόκκινο μπαίνει και μαυροκόκκινο ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

 

Best of internet