Quantcast
THE STREAM

Σόλο ρεβεγιόν παίζει να κάνουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, ειδικοί υποστηρίζουν

Δεν περνούσατε ποτέ καλά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς; Ο κορωνοϊός δίνει τη λύση στο πρόβλημά σας


THE NEWSROOM · 15 Οκτωβρίου 2020

Ακόμη και τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά πιθανώς να πέσουν θύματα του αντεθνικού και αντίχριστου κορωνοϊού, σύμφωνα με μία σειρά από ειδικούς. Ο ιός που μας έχει ήδη στερήσει το αγαπημένο μας Πάσχα και τις ακόμη πιο αγαπημένες μας παρελάσεις απειλεί και τις επόμενες γιορτές, καθώς η κατάσταση δεν προβλέπεται να βελτιωθεί επιδημιολογικά πολύ σύντομα.

Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι τα Χριστούγεννα ακυρώνονται, όμως παίζει να ακυρωθούν τα ρεβεγιόν. Όπως είπε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, κατά τη γνώμη της χρειάζονται συγκεκριμένα νούμερα σε κρούσματα για να επιτραπούν τα ρεβεγιόν.

Αν αυτό δε γίνει, θα παίξουν αλλαγές χρονιάς κατά μόνας ή σε μέγεθος τραπεζιού μπιρίμπας:

«Δεν μπορούμε να κάνουμε ρεβεγιόν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, αυτό σημαίνει συνωστισμός. Αλλαγή χρονιάς μπορούμε να κάνουμε και μόνοι μας.

Ρεβεγιόν μπορούμε να κάνουμε μόνο με διψήφια νούμερα κρουσμάτων, αν προσπαθήσουμε μπορούμε να πετύχουμε διψήφια νούμερα.»

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι η κυρία Παγώνη είχε μιλήσει και για πιθανή απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά τις 8 το βράδυ στην Αττική, κάτι που δεν έγινε ποτέ, ενώ και η κυβέρνηση δεν έχει δηλώσει τίποτα σχετικό. Ως προς το ζήτημα των ρεβεγιόν πάντως, υπάρχουν κι άλλες παρόμοιες γνωμούλες.

Κάτι αντίστοιχο πρότεινε και ο καθηγητής Μικροβιολογίας της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος. Ο καθηγητής δήλωσε ότι κατά τη γνώμη του καλύτερα να αποφευχθούν φέτος τα ρεβεγιόν. Δήλωσε επίσης υπάρχει πιθανότητα να φοράμε μάσκες μέχρι το 2022.

Αν πάντως υπάρξει αντεπίθεση ενάντια σε αυτή την επίθεση κατά των Χριστουγέννων, ξέρουμε από τώρα ποιοι θα είναι οι στρατηγοί:

 

Best of internet