Quantcast
THE STREAM

«Ο.Δ.Ο.Σ.» θα βαφτιστεί η ομάδα της ΕΛΑΣ που θα μοιράζει λωρίδες στις διαδηλώσεις

Δεν είμαστε σίγουροι αν το υπουργείο ΠροΠο πιστεύει ότι πρόκειται για έξυπνη επικοινωνιακή τακτική ή απλά θα μας δουλεύει


THE NEWSROOM · 13 Οκτωβρίου 2020

Μια κάποια διάθεση τρολαρίσματος φαίνεται πως διαπνέει την ΕΛΑΣ όταν πρόκειται να βαφτίσει τις νέες της μονάδες. Ήδη από πέρσι είχαμε τους περίφημους Μαύρους Πάνθηρες με τα πολλά τατού γκάνια που θα φύλαγαν σκοπέτο στο μετρό, αν και η αλήθεια είναι ότι ποτέ δε μάθαμε αν όντως υπήρξαν ή ήταν απλά μία πετυχημένη viral καμπάνια.

Από σήμερα κομάντο της ΕΛΑΣ σε τουριστικά σημεία στο κέντρο

Από σήμερα κομάντο της ΕΛΑΣ σε τουριστικά σημεία στο κέντρο https://buff.ly/2YWTBc8

Gepostet von SKAI.gr am Donnerstag, 18. Juli 2019

Αυτή τη φορά, ο υπουργός ΠροΠο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ετοιμάζει ένα νέο team-άκι που θα ασχολείται με την εφαρμογή του καθόλου αμφιλεγόμενου νόμου για τις διαδηλώσεις. Κοινώς, θα ρυθμίζουν το πόσες λωρίδες δικαιούται η κάθε πορεία, θα μιλάνε με τον «υπεύθυνο διαδήλωσης» που προβλέπει ο νόμος και πιθανώς θα φροντίζουν και για την ενυδάτωση των διαδηλωτών – με ή χωρίς αύρες.

Το κλου είναι φυσικά το όνομα της ομάδας, η οποία θα βαφτιστεί «Ο.Δ.Ο.Σ». Δεν έχουμε ιδέα αν πρόκειται για κάποιο εμπνευσμένο αρκτικόλεξο ή κάτι τέτοιο, σαφώς όμως ελπίζουμε να είναι τουλάχιστον στο επίπεδο έμπνευσης των ανεξάρτητων φοιτητικών παρατάξεων.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, η εν λόγω ομάδα θα είναι άοπλη, θα φοράει καινούρια στολή και θα φέρει άλλα ειδικά διακριτικά. Υποτίθεται μάλιστα ότι οι αστυνομικοί που θα τη στελεχώσουν θα περάσουν από ειδικά σεμινάρια για να μάθουν καλά τον νόμο και να ταπώνουν τους ατίθασους διαδηλωτές όχι με τα γκλοπ, αλλά με ΓΕΓΟΝΟΤΑ και ΛΟΓΙΚΗ.

Στην τελική, αν δεν δουλέψουν τα γεγονότα και η λογική υπάρχουν και οι πιο παραδοσιακές μέθοδοι της ΕΛΑΣ:

 

 

Best of internet