Quantcast
THE STREAM

Άκυρες οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, με αυτοσχέδιες και Ποτσέπη θα τη βγάλουμε φέτος

Οι μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις για τα 80 χρόνια από το ΟΧΙ δε θα πραγματοποιηθούν


THE NEWSROOM · 5 Οκτωβρίου 2020

Μία τελείως απογοητευτική χρονιά διανύουν οι λάτρεις του θεσμού των παρελάσεων στη χώρα. Υπενθυμίζουμε ότι οι παρελάσεις του Μαρτίου είχαν ακυρωθεί λόγω της αντεθνικής δράσης του κορωνοϊού και σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, το ίδιο ακριβώς θα γίνει και με αυτές της 28ης Οκτωβρίου.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ούτε οι μαθητικές ούτε οι στρατιωτικές παρελάσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Η απόφαση πάρθηκε από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, με απόφαση του πρωθυπουργού δεν θα πραγματοποιηθούν στις 28 Οκτωβρίου μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις.»

Να πούμε εδώ βέβαια ότι το κενό αναπληρώθηκε. Αρκετές πατριωτικές ψυχές επέλεξαν να διοργανώσουν αυτοσχέδιες φάσεις, όπως αυτή που έγινε στην πατρίδα του ΥΠΟ:

Live …Radiosiatista.grΆγιος Νικόλαος Σιάτιστας !!Video *Θοδωρής Πεσνικάς

Gepostet von Theodoros Pesnikas am Mittwoch, 25. März 2020

Επίσης, ακόμη κι αν όλοι οι υπόλοιποι λιποψυχήσουν, θα έχουμε πάντα τον Αναστάσιο «Αγάπη Μόνο» Ποτσέπη:

ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ 🇬🇷 ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΨΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗΝ ΓΗ 🇬🇷 ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ 🇬🇷 ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΔΡΕΙΩΜΕΝΗ 🇬🇷 ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 🇬🇷 ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ☦🇬🇷 ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ☦🇬🇷 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ☦🇬🇷💎#AgapiMono #MonoAgapi #ΑγαπηΜονο #ΜονοΑγαπη #PotsepisTasos #SuperPotsep #25Martiou1821 #EthnikiEpeteios #ZitoHEllada #ZitoToEthnos #XroniaMasPollaKaiKala #PotsepisIgetis #PotsepisProedros #Greece #Hellas #Blessed

Gepostet von Τάσος Ποτσέπης am Mittwoch, 25. März 2020

 

Best of internet