Quantcast
THE STREAM

O κορωνοϊός κολλάει Ντόναλντ Τραμπ, προεκλογικός πυρετός στις ΗΠΑ

Την κορωνίδα της πολιτικής του καριέρας άγγιξε ο Αμερικανός πρόεδρος ένα μήνα πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου


THE NEWSROOM · 2 Οκτωβρίου 2020

Το πιο απίστευτο πράγμα του κόσμου έγινε πραγματικότητα, αγαπητές φίλες και φίλοι. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κόλλησε κορωνοϊό μαζί με τη γυναίκα του. Ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον άνθρωπο που αντιπάθησε τον κορωνοϊό (τόσο που προσπάθησε να ζήσει και να κυβερνήσει σαν να μην υπάρχει πανδημία) τόσο όσο κανείς άλλος, όμως από ό,τι φαίνεται, τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία.

Πρόλαβε φυσικά να μας ενημερώσει ο ίδιος μέσω Twitter:

«H Mελάνια και εγώ βρεθήκαμε θετικοί στον κορωνοϊό. Θα ξεκινήσουμε την καραντίνα και τη διαδικασία ανάρρωσης αμέσως. Θα το ξεπεράσουμε αυτό μαζί» αναφέρει η ανάρτηση.»

Σύμφωνα με τον προσωπικό του γιατρό, Σον Κόνλεϊ, ο πρόεδρος «είναι καλά» και θα συνεχίσει να τηλε-ασκεί τα καθήκοντά του. Αν μη τι άλλο, πρόλαβε να συμμετάσχει στο επικό παραπροχτεσινό debate με τον Τζο Μπάιντεν – στο οποίο κανείς δε φορούσε μάσκα, για την ιστορία.

Κι όμως, ένα μεγάλο κομμάτι της Αμερικής και του κόσμου δεν φαίνεται να συγκινείται που ο πρόεδρος αρρώστησε. Μάλλον δεν εκτίμησαν τις προσπάθειες του προέδρου να καταπολεμήσει την ασθένεια με χλωρίνη και ακτίνες UV. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο Ντόναλντ είναι 74 χρονών και θεωρείται επίσης υπέρβαρος, κάτι που τον κατατάσσει στις ευπαθείς ομάδες.

Στο μεταξύ, η πανδημία κάνει θραύση στις ΗΠΑ και ομολογουμένως μπορεί να ευχαριστήσει τον πρόεδρο για τη συμβολή του σε αυτό. Όπως και να΄χει, ακόμη κι αν η οικονομία των ΗΠΑ δεν πήρε ξανά μπρος παρά τις …πυρετώδεις προσπάθειες του προέδρου Τραμπ, η οικονομία των memes φαίνεται να δουλεύει στις 6000 στροφές:

Λογικά ετοιμάζεται να διεκδικήσει τον ρόλο του αρχηγού της αγέλης από τον Μπόρις Τζόνσον.

Best of internet