Quantcast
THE STREAM

«Ξεκόλλα με τα duckface»: 30 χιλιάρικα πρόστιμο στο GNTM για τα γλυκά λόγια που ακούγονται

Κανένα πρόβλημα, ένας 24χρονος εντερπρενέρ διαγωνιζόμενος θα τους διδάξει πως να τα βγάλουν σε έναν μήνα


THE NEWSROOM · 1 Οκτωβρίου 2020

Λίγες μέρες μετά το Big Brother, είναι η σειρά του GNTM να αντιμετωπίσει την οργή (λέμε τώρα) του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ). Αξίζει να σημειωθεί ότι η ύψους 30.000 ευρώ καμπάνα που έφαγε το Star από το ΕΣΡ είναι για την προηγούμενη (αυτή του 2019) σεζόν του show, οπότε πιθανώς να έχει να λαμβάνει κι άλλες στο μέλλον.

Σύμφωνα με την απόφαση, η αιτία του προστίμου είναι η «εξόχως προσβλητική εκφορά λόγου» από κριτές και διαγωνιζόμενες. Για να μην έχουμε καμία απορία για το τι είδους λόγος είναι αυτός, στην απόφαση παρατίθενται αρκετά αποσπάσματα, όπως τα εξής:

Από το επεισόδιο της 9.9.2019:

– Εδώ πέρα δεν είσαι στο φωτογραφείο της γειτονιάς σου που πας να βγάλεις μία αναμνηστική φωτογραφία. Την καταλαβαίνεις τη διαφορά;

– Γιατί περπατάς τόσο αργά; Προσπαθείς να μας υπνωτίσεις Γιατί προσωπικά δε χρειάζομαι βοήθεια. Περπάτα ξανά γρήγορα! Γρήγορα είπα! Βιάζεσαι! Γρήγορα! Καίγεται το σπίτι σου, καίγεται! Γρήγορα!

– Λες κι εδώ είναι το make a wish … Εγώ σου δίνω και μία τρίτη επιλογή, αν θέλεις να το γλιτώσεις όλο αυτό το πράγμα, μπορείς να γυρίσεις πίσω και να πας στην έξοδο.

– Θα κόψουμε τα νύχια, τα μαλλιά θα τα αλλάξουμε και θα πάρουμε την Ελένη από τη γειτονιά και θα την κάνουμε μοντέλο.

Από το επεισόδιο της 16.9.2019:

– Γιατί κοιτάς κάτω;
– Μάλλον κάτι έχασε.
– Φοβάται μην πέσει. Φοράει το έπιπλο (εννοεί τα ψηλά τακούνια).
– Διαγωνιζόμενη: Δεν έχω περπατήσει ξανά. Δεν ξέρω να περπατάω.
– Παίρνεις μόνο ταξί δηλαδή;

– Εγώ νόμιζα μπουσουλώντας
– Διαγωνιζόμενη: Ήρθα για την εμπειρία.
– Έχουμε σερβίρει λίγο εμπειρία και στον μπουφέ. Μπορείς να πας να δοκιμάσεις λίγο εμπειρία και να ξανάρθεις.
– (κριτής απευθυνόμενος σε διαγωνιζόμενη που φαίνεται κάπως «επιθετική»): Δηλαδή τι θα κάνεις; Θα πηγαίνεις στα casting και θα τους δέρνεις;
– Θέλω να σου δώσω μία ευκαιρία να έρθεις στο bootcamp για να δούμε αν μπορούμε λίγο να σε λερώσουμε. Θέλω να δω αν μπορείς να λερωθείς.
– Δήλωση διαγωνιζόμενης εκτός πλατό: Θα της δείξω ότι όχι απλά μπορώ να λερωθώ, μπορώ να λασπωθώ από την κορφή μέχρι τα νύχια και να της αποδείξω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα.

Από το επεισόδιο της 20.9.2019:

– Έχεις μπερδέψει τη σχολή μόδας που πηγαίνεις με το μόντελινγκ».
– «Βαριέμαι απίστευτα. Γεια σου!» (απορρίπτει τη διαγωνιζόμενη)
– «Είδες φως και μπήκες»
– «Συνέχεια κάνεις duckface. Ξεκόλλα.»
– «Θα σου έλεγα ναι, αλλά τώρα θα σου πω όχι για να μείνεις σπίτι με τη μαμά σου.»

Δεν πάνε όμως όλα κατά στραβά για το GNTM και το Star. Το γνωστό show έχει τον δικό του εντεπρενέρ διαγωνιζόμενο, τον 24χρονο Damian Prosalendis, ο οποίος κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος στα 20 του. Οκ, δεν έχουμε δει τον λογαριασμό του στην τράπεζα, αλλά αναφέρεται στο Forbes το όνομά του, οπότε παίζει και να είναι.

Στην αυτοπαρουσίασή του, έδωσε ένα δωρικό πριν :

«Όταν σπούδαζα τα χρήματα με το ζόρι μου έφταναν για φαγητό. Είπα στη μάνα μου δεν είμαι για πτυχία.

Και ένα ελαφρώς λιγότερο δωρικό μετά:

«Είμαι επαγγελματίας ταξιδιώτης – ταξιδεύω και πληρώνομαι. Έχω δική μου εταιρία στην Αμερική και ασχολείται με το luxury living.»

Σε κάθε περίπτωση, ο 24χρονος έχει πάρει μέτρα για να μην ξεχάσουμε ότι είναι εκατομμυριούχος. Πιο συγκεκριμένα, έχει φτιάξει το ekatommyriouxos.gr, το οποίο μοιάζει βγαλμένα από τα πιο υγρά όνειρα των trappers:

Το site όμως έχει και σκοπό, δε φλεξάρει έτσι απλά:

Εμείς μέχρι τώρα θέλαμε να μείνουμε φτωχοί, όμως αφού διαβάσαμε τις οδηγίες του κ. Prosalendis αποφασίσαμε να γίνουμε εκατομμυριούχοι.

Best of internet