Quantcast
THE STREAM

Το ψιλικατζίδικο των ονείρων του άνοιξε στη Θεσσαλονίκη ο Πανίκας Ψωμιάδης

Ο καλύτερος performer της ελληνικής πολιτικής σκηνής αποφάσισε να ασχοληθεί με το εμπόριο


THE NEWSROOM · 29 Σεπτεμβρίου 2020

Το ψιλικατζίδικο που πάντα ονειρευόταν φαίνεται πως ίδρυσε τις προηγούμενες ημέρες ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, τέως περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, εφεδρικός Ζορό και αγαπημένος διασκεδαστής της Βόρειας και πάσης Ελλάδας, Παναγιώτης «Πανίκας » Ψωμιάδης. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βετεράνος πολιτικός στρέφεται προς τον απλό και ταπεινό βιοπορισμό, καθώς στο παρελθόν έχει υπάρξει τηλεπλασιέ παπουτσιών, αλλά και τραγουδιστής.

Αυτή τη φορά όμως επέλεξε να τιμήσει με την παρουσία του τον χώρο του εμπορίου. Έτσι, έφτιαξε ένα μίνι μάρκετ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δίπλα σε μία στάση του ΟΑΣΘ πάνω στην Εγνατία. Μάλιστα, το όνομα του μαγαζιού αναφέρεται στη στάση, αν και θα μπορούσε να αναφέρεται και στη στάση του Νίκα ή κάτι τέτοιο.

Όπως δήλωσε ο μεγάλος ανήρ:

«Δημιουργήσαμε ένα μίνι μάρκετ που πουλάμε χυμούς, γρανίτες, τυρόπιτες, κουλούρια έναν εκπληκτικό καφέ και φυσικά όλα τα προϊόντα οικιακής χρήσεως, ζαχαρώδη, τσιγάρα, εισιτήρια λεωφορείου… Λίγο πολύ τα έχουμε όλα.»

Τα έχει όλα, και κάτι παραπάνω: Όποιος αγοράζει κάτι από το μαγαζί του Πανίκα θα συμμετέχει αυτόματα σε κλήρωση. Κάθε μήνα, η κλήρωση αυτή θα χαρίζει μία δωροεπιταγή των 30 ευρώ στον μεγάλο νικητή, αν και μία δωρεάν σέλφι με τον Ζορό θα ήταν από μόνη της επαρκής αποζημίωση κατά τη γνώμη μας (κάπου κάπου θα εμφανίζεται εκεί, αν θέλετε να το δοκιμάσετε).

Εμείς μία ιδέα θα αφήσουμε εδώ: Να μετονομάσει ο μεγάλος επιθεωρητής ΜΕΤΡΟ το ψιλικατζίδικό του σε «Η στάση του Πανίκα».

 

Best of internet