Quantcast
THE STREAM

Player μητροπολίτης σε δημοσιογράφο: «Σας λένε Μάριον, έχετε σχέση με το Εξκάλιμπερ;»

Ποτέ δεν είναι κακή ώρα για λίγο καλό και βασισμένο στην πιο εκλεκτή ποπ κουλτούρα φλερτ


THE NEWSROOM · 4 Σεπτεμβρίου 2020

Εξαιρετικά ορεξάτος φαίνεται πως ήταν το πρωί της Παρασκευής ένας από τους μητροπολίτες των δυτικών προαστίων. Ο μητροπολίτης Ιλίου Αθηναγόρας βγήκε ζωντανά στην ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ «Επι-κοινωνία» με την Μάριον Μιχελιδάκη ως εκπρόσωπος τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, όμως πριν ειπωθεί οτιδήποτε άλλο, είχε κάτι πιο πριβέ να της πει.

Ο μητροπολίτης ξεκίνησε σημειώνοντας ότι το κλίμα είναι υπερβολικά βαρύ (ξέρετε, κορωνοϊός, ασθενείς, τέτοια πράγματα) και στη συνέχεια ζήτησε από την δημοσιογράφο να απαντήσει σε μία ερώτηση. Όπως θα διαπιστώσετε, είναι μία απορία που όλοι είχαμε από μία φορά στη ζωή μας:

«Έχετε σχέση με το Εξκάλιμπερ; Μάριον δεν είναι το όνομά σας;»

Το ότι η λαίδη Μάριον είναι από τον μύθο του Ρομπέν των Δασών και όχι από τον μύθο του Εξκάλιμπερ δεν έχει καμία σημασία, το σημαντικό είναι ότι γίνονται πραγματάκια ζωντανά στον αέρα, όπως του θύμισε η κ. Μιχελιδάκη:

«Σεβασμιώτατε, είμαστε στον αέρα…»

Δείτε το βίντεο:

Εμείς πιστεύουμε ότι έχει potential όλο αυτό, ελπίζουμε να συνέχισαν τη συζήτηση για το Εξκάλιμπερ μετά την εκπομπή. Αν κρίνουμε από το ύφος τους, υπάρχει προοπτική για άφθονη κουβέντα.

Αν τελικά δεν τους ψήνει το Εξκάλιμπερ μπορούν να μιλήσουν και για τους Ήρωες με τα Κολάν, κανένα πρόβλημα:

Best of internet