Quantcast
THE STREAM

Tο απογευματινό πρόγραμμα στα μπουζούκια έρχεται στην Αθήνα, για early χαλαρό σπάσιμο πιάτων

Το Μπουρνάζι είναι φυσικά ο τόπος που θα εφαρμοστεί πιλοτικά το κόνσεπτ «μεσημεριανό τραπέζι με μπουκάλι στη Σαμπρίνα»


THE NEWSROOM · 1 Σεπτεμβρίου 2020

Πιο καυλωμένο από ποτέ πρόκειται να μπει το αθηναϊκό φθινόπωρο αγαπητές φίλες και φίλοι, τουλάχιστον όσον αφορά τον τομέα της διασκέδασης. Ως γνωστόν, στην πρωτεύουσα ισχύουν περιοριστικά μέτρα, τα οποία αναγκάζουν τα μαγαζιά να αναπροσαρμόζουν (όσο γίνεται) το πρόγραμμα του σε μία πιο απογευματινή βερσιόν: Από χαλαρά ποτάκια μέχρι minimal technο ντιτζεϊλίκια, όλα μπορούν να γίνουν μέχρι τις 12.

Αυτό που έλειπε όμως ήταν τα μπουζούκια, με την έλλειψή τους να γίνεται ακόμη πιο οδυνηρή, διότι ο Νίκος Βέρτης έχει υλοποιήσει εδώ και μέρες το concept «απογευματινό μπουζούκι» – όμως η τυχερή πόλη ήταν η Θεσσαλονίκη. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, το πείραμά του ήταν τόσο αλλόκοτο όσο και επιτυχημένο:

Ο κόσμος πονάει και το λέει:

Ήρθε όμως η ώρα να ικανοποιηθούν και οι πικραμένοι μπουζουκόβιοι, καθώς ένα κέντρο στο Μπουρνάζι αποφάσισε να δοκιμάσει κι αυτό την Βερτική ιδέα. Το κέντρο, στο οποίο εμφανίζονται οι ΔασκουλίδηςΣαμπρίνα και Καρουσάκης, θα ξεκινά το πρόγραμμά του μεσημεροαπόγευμα, ώστε στις 12 παρά να έχουν πιωθεί τα ποτά, να έχουν πέσει τα λουλούδια και να πάει ο κόσμος σπίτι το ικανοποιημένος.

Όπως σχολίασε μάλιστα η Σαμπρίνα:

«Υπάρχουν αποστάσεις σε όλα τα τραπέζια, έχουν τηρηθεί οι αποστάσεις.»

Και γλέντι μέχρις εσχάτων και χωρίς ξενύχτια και τέτοια, μήπως ο κορωνοϊός είναι τελικά μία συνωμοσία όσων γουστάρουν να κοιμούνται από τις 12;

Best of internet