Quantcast
THE STREAM

Πάτρα: 14χρονος thug μπουζουριάζεται από την ΕΛΑΣ για τον πρώτο εφηβικό εκβιασμό στη χώρα

Ο νεαρός (αλλά ανερχόμενος) γκάνγκστερ έκλεψε μία πινακίδα από μηχανάκι και προσπάθησε να εξαπατήσει τον οδηγό του


THE NEWSROOM · 31 Αυγούστου 2020

Ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του έχει κατά μία έννοια ένας 14χρονος που συνελήφθη από την ΕΛΑΣ στην Πάτρα. Ο νεαρός ξεκίνησε από πάρα πολύ νωρίς μία καριέρα εκβιαστή, η οποία ήταν και αυτή που τον έφερε σε επαφή με την αστυνομία από τόση μικρή ηλικία.

Πιο συγκεκριμένα, ο 14χρονος έκλεψε την πινακίδα κυκλοφορίας από ένα μηχανάκι και με τη βοήθεια της συνεργού του, ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη του μηχανακίου 50 ευρώ για να δει την πινακίδα του ζωντανή. Αυτός δέχτηκε και πήγε να πληρώσει. Τα δύο τσακάλια όμως τον ξεγέλασαν, καθώς του έδωσαν ένα κομμάτι χαρτόνι αντί για την αγαπημένη του πινακίδα.

Κάπου εκεί ανακατεύτηκε η αστυνομία, η οποία διέκοψε με μία σύλληψη την λαμπρή πορεία του νεαρού εκβιαστή, ενώ ανακάλυψε και την ταυτότητα της συνεργού του. Δεν γνωρίζουμε δυστυχώς την τύχη του χαρτονιού, που βρέθηκε να πρωταγωνιστεί κι αυτό σε μία τέτοια υπόθεση. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ :

«Ο ανήλικος στις  στις 27/8/2020 το μεσημέρι, στην Πάτρα, αφαίρεσε από σταθμευμένη μοτοσυκλέτα την πινακίδα κυκλοφορίας.  Στη συνέχεια η συνεργός του επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον παθόντα και του απαίτησε εκβιαστικά χρηματικό ποσό προκειμένου να του επιστρέψει την κλεμμένη πινακίδα κυκλοφορίας.

Ο παθόντας παρέδωσε στον ανήλικο το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ προκειμένου να παραλάβει την πινακίδα κυκλοφορίας, ωστόσο ο δράστης του παρέδωσε μία σακούλα που περιείχε ένα χαρτόνι στο εσωτερικό της.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών διενεργήθηκαν άμεσα έρευνες με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ανήλικου δράστη και την ταυτοποίηση των στοιχείων της συνεργού του. Παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας του 14χρονου για την παραμέληση της εποπτείας του.»

Με τέτοιο ταλέντο σε τέτοια ηλικία πάντως, είναι όλα μπροστά του.

Best of internet