Quantcast
THE STREAM

Ο Κουτσόπουλος απαντά με ένα στρογγυλοφάναρο στον Μπαλάφα για το 5G και τις μάσκες

Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Μπαλάφα για 5G και ελευθερία του λόγου είχαν μία σειρά από προβλέψιμες και απρόβλεπτες συνέπειες


THE NEWSROOM · 25 Αυγούστου 2020

Με έναν εξαιρετικά ευφάνταστο τρόπο επανήλθε στη δημοσιότητα (από την οποία αγνοούνταν εδώ και μία πενταετία περίπου) ο Λεωνίδας Μπαλάφας. Ο μουσικός αποφάσισε να το κάνει αυτό με μία παρέμβαση που θα μπορούσε να είναι και pinned post στο FB group ονόματι «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο»: Σε περίπτωση που δεν το έχετε υπόψη, ο πρώην παίχτης του Fame Story έγραψε στο Facebook ένα μερακλήδικο κατεβατό ενάντια στη χρήση μάσκας.

Και λέμε μερακλήδικο, γιατί από αυτό δεν λείπουν ούτε οι Ρότσιλντ, ούτε οι Ροκφέλερ, ο Μπιλ Γκέιτς, ούτε το 5G:

«Αν όλος ο κόσμος φοράει μια μάσκα φοβούμενος το πρόστιμο των 150 ευρώ και τρομακρατημενος βεβαίως βεβαίως από την προπαγάνδα των κυβερνητικών ΜΜΕ που έχουν πάψει να δέχονται τον αντίλογο και την αντίθετη γνώμη ρίχνοντας προφίλ και σελίδες(μας λέγανε οι μεγαλύτεροι “εσείς δεν έχετε ζήσει χούντα να καταλάβετε τι σημαίνει,” νομίζω τελικά τη ζούμε εις το τετράγωνο) σκεφτείτε λοιπόν τι θα γίνει όταν τα 150 ευρώ γίνουν 1000 ή και δύο χρόνια φυλάκιση. Τότε τι;Θα κατεβάσουμε και τα βρακιά μας;
Όχι Κυριάκο Μητσοτάκη.Οχι Νίκη Κεραμεως. Όχι Χαρδαλια.Όχι Μαζανη. Το μέλλον της ανθρωπότητας δεν ανήκει ούτε σε εσάς, ούτε στον Gates, ούτε στον rockfeller, ούτε στον Rothchild.

ΑΝΗΚΕΙ στα παιδιά μας. Και τα παιδιά μας δεν θα τα φιμώσετε.
Όσο καιρό ήμασταν σπίτι τοποθετήσατε ανά την Ελλάδα χιλιάδες κεραίες 5G.
Καταστρέφετε με τις μάσκες το ανοσοποιητικό των ανθρώπων μεγεθύνοντας το καθημερινό άγχος της επιβίωσης μιας που διαλύετε την οικονομία. Φέρνετε τα εμβόλια μιας εταιρίας εν ονόματι astrazeneca που στις 5 Μαΐου αναφερόταν κι ο Τσιοδρας για τα εμβόλια του Gates. Όταν όλα ενεργοποιηθουν θα πέφτει ο κόσμος σαν τα κοτόπουλα και ο κορωνιος θα ανθίζει. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή θεωρίες συνωμοσίας; Οι μάσκες οι δικές σας πέσανε, μην πάτε να τις φορέσετε στους άλλους.
Έχει ο διάολος το σχέδιο του αλλά έχει και ο Θεός το δικό του.
Αναπνεύστε ελεύθερα!»

Αν όλος ο κόσμος φοράει μια μάσκα φοβούμενος το πρόστιμο των 150 ευρώ και τρομακρατημενος βεβαίως βεβαίως από την…

Gepostet von Λεωνίδας Μπαλάφας am Donnerstag, 20. August 2020

Όπως καταλαβαίνετε, μία τέτοια τοποθέτηση δε θα μπορούσε παρά να γίνει δεκτή με κραυγές έκστασης:

Το δράμα συνεχίστηκε δύο μέρες μετά, όταν η δήλωση του είχε κάποιες συνέπειες πιο βραχυπρόθεσμες από το 5G. Ο μουσικός επρόκειτο να συμμετάσχει μαζί με την μπάντα του στο Samano Festival, το οποίο επιμελείται ο αγαπημένος μας σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Στα πλαίσια της υγειονομικής πολιτικής της διοργάνωσης, ο κ. Μπαλάφας κόπηκε από το φεστιβάλ.

Αν κρίνουμε από τη δεύτερη δημοσίευσή που έκανε, η εξέλιξη αυτή, η οποία κατά τη γνώμη του σχετίζεται με τον περιορισμό της ελευθερίας του λόγου, δεν του άρεσε:

«Λόγω της ανάρτησης μου το samano festival κι ο Κουτσοπουλος μολις με ενημέρωσαν ότι με βγάζουν από το festival..Εμένα και άλλους επτά ανθρώπους.,τους μουσικούς μου και τον ηχολήπτη. Ελευθερία του λόγου δεν υφίσταται πια. Άιντε και καλή τύχη μάγκες.»

Λόγω της ανάρτησης μου το samano festival κι ο Κουτσοπουλος μολις με ενημέρωσαν ότι με βγάζουν από το festival..Εμένα…

Gepostet von Λεωνίδας Μπαλάφας am Montag, 24. August 2020

Μη νομίζετε όμως ότι ο κ. Μπαλάφας δεν βρήκε συμμάχους στον αγώνα του. Ο επίσημος λογαριασμός των Active Member (δηλαδή, ο BD Foxmoor) δήλωσε ότι στηρίζει Λεωνίδα κι ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει το δικαίωμα υπέρ της ελευθερίας του λόγου:

Κι αυτός βέβαια φαίνεται ότι το ξανασκέφτηκε, αν κρίνουμε από νεότερη δημοσίευσή του (δεν έχουμε ιδέα αν οι δεύτερες σκέψεις τους σχετίζονται με το ότι παίζουν και οι ίδιοι στο εν λόγω φεστιβάλ):

Η δημοσίευση που έδωσε χαρά στα τρολάκια πήρε το μπούλο. Θα τα πούμε αλλοιώς από κει που πρέπει. Έτσι για να νομίζουνε κάποιοι ότι γλυτώσανε από μας.https://m.youtube.com/watch?v=WyTAxAXLFhI

Gepostet von Active Member am Montag, 24. August 2020

Η πιο πρόσφατη τοποθέτηση για το θέμα ήταν του ίδιου του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο οποίος απάντησε στις κατηγορίες περί φίμωσης με μία βιωματική ιστορία, η οποία θα μπορούσε να φέρει τον τίτλο «Η παραβολή της τρύπιας Sebring»:

View this post on Instagram

Παλιά… Εκεί στα 16 το πρώτο δίπλωμα που μπορούσες να βάλεις ήταν στην τροχαία για μηχανάκι μέχρι 50cc…εμείς τότε, "αχόρταγοι εραστές" της ταχύτητας, το κάναμε το glx όλο nikel και του πειραζαμε το μοτέρ να το κάνουμε 72cc…η 90αρι… Επί της ουσίας δλδ, με 8 χιλιόμετρα παραπάνω θα πηγαίναμε… Αλλά οκ… Μας έφτανε… Το πρώτο εγκεφαλικό το έπαθε η κ. Μαρία όταν ήρθε η ανακοίνωση της απόφασης για την αγορά… Όταν έμαθε και για αυτή τη "μίνι" παρανομία αναστέναξε (τι έχεις τραβήξει κι εσύ ρε μάνα) και μου είπε να κάνω ότι νομίζω αρκεί να έχω σκεφτεί καλά τις συνέπειες των πράξεων μου… Με Sebring εξάτμιση, όλο nikel, πειραγμένο καρμπυρατέρ και 72 cc Glx οργωνα τους δρόμους με το ημιπαρανομο “δίτροχο " βέλος μου… Την πρώτη φορά που με πήγαν στο τμήμα… Μη έχοντας το δίπλωμα που να με καλύπτει το τηλεφώνημα ήταν εννοείται στην κ. Μαρία… – έλα μαμά… Με έχουν στο τμήμα… – τουτ τουτ…. Τουτ τουτ… Μου το έκλεισε… Μόλις γύρισα μυξοκλαιγοντας σπίτι ένοιωθα προδομένος από την εγκατάλειψη… Αργότερα κατάλαβα την αξία εκείνης της κίνησης (φαντάζομαι δε το έκανε με ευκολία) της κ. Μαρίας… Μόλις μας είχε μάθει να είμαστε υπεύθυνοι και συνεπείς απέναντι στα λόγια και τις πράξεις μας και το οποίο κόστος μπορεί να προκύπτει. Υγ η προσωπική μας αισθητική αλλά και οι απόψεις μας διαμορφώνουν τον κοινωνικό μας περίγυρο… Υγ2 οι μόνες απορίες μου σε σχέση με τις διάφορες θεωρίες είναι πως γίνεται στα 38 να έχω ενα συρτάρι γεμάτο μονές κάλτσες…. Που πάνε τα ταίρια τους όταν ενώ εσύ ο ίδιος έχεις βάλει το πλυντήριο ανοίγοντάς το (ανεξάρτητα από το πρόγραμμα πλύσης που έχεις επιλέξει…) το ζευγάρι λείπει…? Και γιατί δεν έχω δει ποτέ κανέναν Ρομα να φοράει γυαλιά μυωπίας…? Υγ3 Ασχέτως ποτέ θα λάβει χώρα το φεστιβάλ, περιμένοντας κι εμεις να δούμε τις εξελίξεις, θα γίνει στο πλαίσιο της ασφάλειας και των μέτρων που ως "διοργανωτές" οφείλουμε να εξασφαλίσουμε απέναντι στους καλλιτέχνες, τον κόσμο που θα εργάζεται εκεί και στον κόσμο που θα έρθει να το χαρεί. Οποίος έχει διαφορετική προσέγγιση ας έρθει να βάλει την δική του υπογραφή… Υγ4 αν δείτε ένα κορίτσι που σας αρέσει και η μάσκα σας κρύβει το χαμόγελο… Μην τα παρατήσετε… Κλείστε της το μάτι…

A post shared by Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas) on

Εμείς πάντως από Ροκφέλερ μέχρι εδώ έχουμε φτάσει:

Best of internet