Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, μπαρ της χώρας κάνουν δεήσεις με το «Καλημέρα Ήλιε» στη διαπασών

Από τα Χανιά μέχρι την Κέρκυρα, αρκετά μπαρ έχουν στραφεί προς τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ ελπίζοντας σε ένα θαύμα κατά του κορωνοϊού


THE NEWSROOM · 24 Αυγούστου 2020

Τη χάρη του αγίου Ανδρέα Παπανδρέου φαίνεται πως ζητούν οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι στα μπαρ της Ελλάδας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη περίοδο που διανύουν. Η θριαμβευτική επάνοδος του κορωνοϊού επέφερε μεταξύ άλλων το γνωστό lockdown μετά τις 12 το βράδυ για τα μπαρ και η Ελλάδα μας φαίνεται να δυσκολεύεται να συνηθίσει το day drinking.

Για τον λόγο αυτό, αρκετά μαγαζιά της χώρας ξεκίνησαν να κάνουν δεήσεις στο ΠΑΣΟΚ στο τέλος του νόμιμου ωραρίου, μήπως και γίνει κάποιο σοσιαλιστικό θαύμα και φύγει ο κορωνοϊός (ή έστω αρθούν τα μέτρα). Η εν λόγω μόδα ξεκίνησε από ένα μαγαζί στην πλατεία της Σπλάντζιας στα Χανιά, το οποίο επέλεξε να τελειώσει την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου με τον «Ήλιο» του ΠΑΣΟΚ (το γνωστό τραγούδι του Μάνου Λοΐζου) στη διαπασών:

Δεν έμεινε όμως εκεί. Μία βδομάδα μετά, ένα άλλο μαγαζί στην Κέρκυρα επέλεξε να κάνει ακριβώς το ίδιο. Για να γίνει όμως ακόμη πιο γκράντε η τελετή, ένας μπάρμαν ανέβηκε στη μπάρα και ξεκούμπωσε το πουκάμισο του, οπότε και ξεπρόβαλε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ:

Που ξέρεις κιόλας, μπορεί όταν ανοίξουν κανονικά και χωρίς περιορισμούς τα μαγαζιά να αποκτήσουν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ως θαμώνα:

 

 

Best of internet