Quantcast
THE STREAM

Ελληνικό sex shop χάρισε παιχνίδια στο ιατρικό προσωπικό για λίγη διασκέδαση μετά τον πανικό

Ένα κατάστημα ερωτικών βοηθημάτων στο Γκάζι χάρισε σε γιατρούς και νοσηλευτές κάτι πολύ πιο απτό από την κυβερνητική υποστήριξη


THE NEWSROOM · 29 Ιουλίου 2020

Ένα δώρο που αντικειμενικά μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα σε κάθε είδους χειροκρότημα από μπαλκόνι πρόσφερε στο υγειονομικό προσωπικό ένα Ελληνικό κατάστημα ερωτικών βοηθημάτων.Σύμφωνα με δημοσίευμα του Vice Greece, οι υπεύθυνοι του Mega Sex Shop αποφάσισαν να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους σε γιατρούς και νοσηλευτές με ίδιο ακριβώς τρόπο που το έκαναν οι συνάδελφοί τους σε αρκετές χώρες της Ευρώπης.

Κοινώς, τους χάρισαν sex toys. Το νόημα είναι ασφαλώς να τους βοηθήσουν να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό τους τώρα που η φάση έχει χαλαρώσει (και μέχρι να σταματήσει να είναι χαλαρή). Σύμφωνα μάλιστα με τον ιδιοκτήτη του sex shop, Πάνο Καραγιάννη, οι αποδέκτες των δώρων το καταφχαριστήθηκαν:

«Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς επικοινώνησαν μαζί μας μετά από μέρες και πραγματικά εισπράξαμε την ευχαρίστηση που ένιωσαν μέσα από τα δώρα μας. Χαρακτηριστικά, μία νοσηλεύτρια από το Νοσοκομείο Σωτηρία είπε ότι ήταν μια καλή ευκαιρία ψυχολογικής αποσυμπίεσης.»

Σχετικά με την ποσότητα και την ποικιλία των αισθησιακών γκάτζετ, ήταν και οι δύο πολύ μεγάλες και εντυπωσιακές:

Πόσα sex toys δώσατε συνολικά και σε πόσους ανθρώπους;
– Οι γιατροί και νοσηλευτές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας ήταν κοντά στους 40. Προσφέραμε 8 με 10 δώρα στον καθένα.

Δε σας κρύβουμε ότι μάθαμε καινούρια πράγματα από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία επιβράβευσης ιατρών:

Τι sex toys ήταν;
– Κάποιοι/ες επέλεξαν softcore προϊόντα, λάδι για nuru μασάζ, λιπαντικά και επιτραπέζια παιχνίδια για ενήλικες. Άλλοι/ες επέλεξαν μαστίγια και προϊόντα από το τμήμα με τα BDSM είδη. Επίσης, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για ρούχα, μαγιό και εσώρουχα. Μεγάλη ζήτηση είχαν τα wand massager (συσκευές μασάζ με πολλές χρήσεις παράλληλα). Αλλά και δονητές σύγχρονης τεχνολογίας, ομοιώματα, κούκλες και αναλώσιμα προϊόντα γύρω από το σεξ.

Ενώ οι γιατροί προέρχονταν κατά βάση από το νοσοκομείο«Σωτηρία» που δεχόταν κρούσματα Covid-19:

– Οι γιατροί/νοσηλευτές ήταν από συγκεκριμένα νοσοκομεία; Πώς τους επιλέξατε;

– Ήταν κυρίως από το νοσοκομείο αναφοράς «Σωτηρία», ωστόσο υπήρχαν άτομα και από άλλα νοσοκομεία, για παράδειγμα από τον «Ευαγγελισμό». Μιλήσαμε με πελάτες μας νοσηλευτές, γιατρούς και αυτοί ανέλαβαν να μαζέψουν και τους υπόλοιπους.

Πέρα από τα δώρα των γιατρών, ο κ. Καραγιάννης ανέφερε και μερικά πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά. Για παράδειγμα, παρότι οι πωλήσεις sex toys εκτοξεύτηκαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας, το ενδιαφέρον του κοινού για στολές νοσοκόμας ήταν ελάχιστο:

– Παρατηρήσατε, μήπως, αύξηση στη ζήτηση για στολές νοσοκόμων κτλ;
– Το αντίθετο. Παρότι έχουμε πολλές και οικονομικές στολές, δεν υπήρξε προτίμηση προς αυτές από το ευρύ κοινό, ειδικά αυτή την περίοδο, λογικά επειδή έχει συνδυαστεί με κάτι μη ευχάριστο λόγω πανδημίας.

Δυστυχώς, η πανδημία και το role playing με νοσοκόμους και νοσοκόμες φαίνεται πως δεν συνδυάζονται καλά.

Best of internet