Quantcast
THE STREAM

Ο τσάρος των κλαρινογαμπρών Νταν Μπιλζεριάν κυκλοφορεί Ελλάδα με ένα γιοτ με κανόνια

O 39χρονος Αρμενιοαμερικανός φόρτωσε ένα γιοτ με κανόνια και μπήκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα


THE NEWSROOM · 23 Ιουλίου 2020

Ακόμα κι αν μέχρι τώρα δεν είχατε ιδέα για την σπουδαία ύπαρξη που λέγεται Νταν Μπιλζέριαν, ήρθε η στιγμή να γνωρίσετε το πρότυπο κάθε κλαρινογαμπρού που σέβεται τον εαυτό του. Ο 39χρονος Αρμενιοαμερικανός συγκεντρώνει πάνω του τις πιο επιθυμητές ιδιότητες για τον τίτλο που αναφέρθηκε: Έχει πολλά φράγκα (κυρίως από τον μπαμπά του, ίσως κι από το πόκερ), είναι όλη μέρα στο Instagram (όπου έχει 23 εκατομμύρια followers) για να δείχνει πως τα ξοδεύει, είναι σφίχτης, όπου πάει τον συνοδεύει ένα τάγμα γυναικών (λογικά βγάζουν μεταξύ τους ποια έχει βάρδια), παίζει πόκερ, έχει ένα οπλοστάσιο γεμάτο γκάνια και είναι αποφασισμένος μισογύνης.

View this post on Instagram

Exciting times

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Επίσης, είναι Τραμπ-ικός. Ακούγεται ένας υπέροχος άνθρωπος και κυρίως, ένας άνθρωπο σαν εμάς, έτσι δεν είναι; Άρα, θα χαρείτε πολύ μαθαίνοντας ότι ο βασιλιάς του Instagram και των απανταχού κλαρινογαμπρών επισκέπτεται ξανά την Ελλάδα και μάλιστα σε μία τόσο ταραγμένη περίοδο. Λέμε «ξανά» γιατί ο Μπιλζεριάν έχει ήδη στο βιογραφικό του μία (τουλάχιστον) ρίψη λουλουδιών στη Μύκονο:

Αυτή τη φορά, ο εκατομμυριούχος Instagrammer ίσως σκοπεύει να επιθεωρήσει από κοντά τον χαμό στο Καστελόριζο με το βαριά οπλισμένο σκάφος του. Καλά διαβάσετε, ο Μπιλζεριάν (μαζί με κάμποσες γυναίκες) κόβει βόλτες στο Αιγαίο με ένα γιοτ που έχει πάνω δύο κανόνια σαν σφίχτης Τζακ Σπάροου, με τα οποία φυσικά ρίχνει κάπου κάπου. Εκτός από τα κανόνια, το σκηνικό συμπληρώνεται από ακριβά ποτά, τζετ σκι, πεντικιούρ πάνω στο γιοτ και άλλα τέτοια.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο:

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που μας έκανε, βρίσκεται στην Κέρκυρα, όμως αν δείτε τον Ελληνικό και τον Τουρκικό στόλο να φεύγουν πανικόβλητοι, θα ξέρετε που έχει πάει.

Best of internet