Quantcast
THE STREAM

Ομπρέλες του Δήμου Πάτρας μπήκαν σε παραλία που απαγορεύεται το μπάνιο λόγω λυμάτων

Η μικρή ταμπέλα που λέει ότι το μπάνιο απαγορεύεται δε φαίνεται να πτόησε τον ζήλο του συνεργείου που της τοποθέτησε


THE NEWSROOM · 23 Ιουλίου 2020

Ειδικά πειράματα για τις αντοχές των Πατρινών στη μετάλλαξη ίσως θέλουν να κάνουν κάποιοι υπάλληλοι του Δήμου Πατρέων, αν κρίνουμε από την πρόσφατη διαχείριση μίας παραλίας της περιοχής. Ο Δήμος έκανε την καλή κίνηση να εξοπλίσει μία πατρινή ακτή στο ύψος της πρώην Ρομάντζας με ομπρέλες για τους λουόμενους, όμως υπάρχει ένα μικρό θεματάκι.

Το θεματάκι είναι ότι το νερό της συγκεκριμένης παραλίας δεν κάνει για μπάνιο λόγω αστικών λυμάτων (νομίζουμε δεν χρειάζεται επεξήγηση του τι σημαίνει αυτό) που σκάνε εκεί κοντά. Η ακαταλληλότητα του νερού έχει επιβεβαιωθεί και με μετρήσεις, όμως όλο αυτό το πλήθος των ενδείξεων δεν είναι τελικά πολύ πειστικό, γιατί κάποιοι δεν μασάνε και κάνουν μπάνιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ακαταλληλότητα της παραλίες ανακοινώνεται από σχετική ταμπέλα.

«Αφού λοιπόν ο κόσμος κάνει που κάνει μπάνιο, γιατί να μην είναι άνετοι και επίσης γιατί να μη δούμε πως θα επηρεαστεί το DNA τους» πιθανώς να σκέφτηκαν κάποιοι δημοτικοί υπάλληλοι με επιστημονικές ανησυχίες. Έτσι έβαλαν κανονικές μπλε ομπρέλες θαλάσσης. Δείτε τις φωτογραφίες του thebest.gr:

Αν όντως πρόκειται για πείραμα και όχι random αφηρημένο συνεργείο ελπίζουμε τα αποτελέσματά του να ανακοινωθούν γρήγορα.

 

 

Best of internet