Quantcast
THE STREAM

55χρονος Snake Hunter από Ημαθία πήγε νοσοκομείο μαζί με το ερπετό που τον δάγκωσε

Βρέθηκε ο (επίσης Μακεδόνας) διάδοχος του Σερραίου φιδοκυνηγού, όπως όλα δείχνουν


THE NEWSROOM · 22 Ιουλίου 2020

Την δόξα του διαβόητου Σερραίου φιδοκυνηγού φαίνεται πως ζήλεψε ένας 55χρονος άνδρας από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, η οποία μέχρι πρόσφατα έφερε το πολύ πιο αισθαντικό όνομα ΓΙΔΑΣ. Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τον άνθρωπο με το τόσο παραστατικό ΧΣΙΟΥ, θα σας θυμίσουμε ότι για πάρτη του είχε δημιουργηθεί μέχρι και autotune remix:

Η αλήθεια είναι ότι εκείνη την περίοδο περιβαλλοντικές οργανώσεις ετοιμάζονταν να μηνύσουν τον εν λόγω κύριο επειδή σκότωνε άκακα αθώα φίδια, όμως η φήμη του θα διαρκέσει για πάντα (μάλλον, δηλαδή). Σε κάθε περίπτωση, ο 55χρονος της ιστορίας μας δείχνει εξίσου ατρόμητος: Πριν λίγες μέρες, ο άντρας δαγκώθηκε από ένα φίδι.

Τι κάνει κάποιος σε αυτή την περίπτωση; Ξεκινά με το φίδι ανά χείρας (για να είμαστε ακριβείς, μέσα σε μία σακούλα) για το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, ώστε να μπορέσουν οι γιατροί να διαπιστώσουν αν το φίδι είναι δηλητηριώδες. Οι φανερά ψαρωμένοι εργαζόμενοι έδωσαν αμέσως τις πρώτες βοήθειες στον 55χρονο, όμως ο ίδιος αρνήθηκε να πάρει αντιοφικό ορό και έφυγε ατάραχος.

Δείτε τις φωτογραφίες του Gnomi News:

Πολλές ιστορίες είναι φίδια, όμως πόσες ιστορίες είναι και φίδια και αλήθεια; Συγχαρητήρια στον κύριο.

 

Best of internet