Quantcast
THE STREAM

Μέμος Μπεγνής: «Ζούμε σε Matrix, το σώμα μας είναι ο τάφος χιλιάδων ζωών»

Το δρόμο του μεγάλου γκουρού Σταμάτη Γονίδη φαίνεται ότι ακολουθεί ο γνωστός ηθοποιός


THE NEWSROOM · 22 Ιουλίου 2020

Πληθαίνουν οι εραστές της συκοφαντημένης από το mainstream φιλοσοφίας και των εναλλακτικών επιστημών στις τάξεις των Ελλήνων καλλιτεχνών. Μετά τα αστρολογικά σιγουράκια του Παύλου Χαϊκάλη και το λουτρό κοσμικής σοφίας του Σταμάτη Γονίδη, ήρθε η ώρα του Μέμου Μπεγνή να μας μιλήσει για τη ζωή, το σύμπαν και τα πάντα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο ηθοποιός είπε μία σειρά από ενδιαφέροντα πράγματα γύρω από το θέμα της μεταφυσικής. Σύμφωνα με τον ηθοποιό, η σοφία αυτή προέρχεται από τις διδαχές μίας «πολύ φωτισμένης γυναίκας», η οποία του φανέρωσε ότι ζούμε σε ένα matrix. Όπως είπε ο ίδιος:

«Επειδή ασχολούμαι με τη μεταφυσική και διαβάζω πολλά βιβλία μου είπε μια πολύ φωτισμένη γυναίκα που έχει γράψει ένα βιβλίο που έχω σαν Βίβλο μου ότι το σώμα μας είναι ο τάφος χιλιάδων ζώων κατά τη διάρκεια της ζωής μας.

Από μικρός άρχισα να ψάχνω την παράνοια που ζούμε, γιατί όλο αυτό είναι παράνοια. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί είμαστε πάνω σε μία μπάλα που κρέμεται στη μέση του πουθενά με όλους αυτούς τους πλανήτες και όλες τις αποστάσεις ετών φωτός. Γιατί υπάρχει όλο αυτό; Γιατί γεννιόμαστε και πεθαίνουμε; Ποιος ο λόγος να γίνεται αυτό; Αν κάποιος μας έδωσε νοημοσύνη και πεθαίνουμε και μετά δεν συμβαίνει τίποτα είναι πάρα πολύ σαδιστής.

Πιστεύω ότι ζούμε σε ένα matrix, σε ένα πλασματικό, εικονικό κόσμο που τίποτα δεν είναι πραγματικό. Ως ουράνιοι άνθρωποι, ως ψυχές είμαστε παγιδευμένοι στην ύλη για κάποιους λόγους. Είναι μια παγίδα όλο αυτό που ζούμε.»

Δείτε το βίντεο:

Εκτός από τη μετά θάνατον ζωή, ο ηθοποιός κατακεραύνωσε και την ψυχοθεραπεία. Όπως είπε, η ψυχοθεραπεία είναι μία απάτη από τη χώρα της Ελευθερίας και των McDonald’s και δεν έχει κάνει ποτέ του:

Πολύ ωραία αυτά που λέει ο ηθοποιός, όμως να τονίσουμε ότι κανείς δεν τα έχει πει τόσο ωραία όσο ο Σταμάτης Γονίδης:

Γονίδης

Καείτε μαζί μας

Gepostet von Luben am Donnerstag, 24. März 2016

Best of internet