Quantcast
THE STREAM

Παίχτης του Power of Love σβήνει κάθε Insta φωτό από αυτό επειδή ήταν Τουρκική παραγωγή

Η απόφαση της Τουρκικής κυβέρνησης να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί θα έχει ολέθριες συνέπειες


THE NEWSROOM · 15 Ιουλίου 2020

Ό,τι μελέτη κι αν είχαν κάνει ο Ταγίπ Ερντογάν και οι σύμβουλοί του, είναι σίγουρο πως δεν είχαν συνυπολογίσει το πακέτο που τους ετοιμάζει ένας πρώην παίχτης του Power of Love. Μιλάμε για τον Βασίλη Σαντριά, ο οποίος αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα μεγάλα μέσα για να πιέσει την κυβέρνηση της γειτονικής χώρας στο ζήτημα της Αγίας Σοφίας, της πασίγνωστης Βυζαντινής εκκλησίας που ο Ερντογάν θέλει να μετατρέψει από μουσείο σε τζαμί.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σαντριάς απειλεί να στείλει στο πυρ το εξώτερο όλο το υλικό από το Power of Love που έχει ανέβει στο προφίλ του στο Instagram. Το κλου εδώ είναι ότι το Power of Love ήταν Τουρκική παραγωγή, η οποία σίγουρα θα αισθανθεί την απειλή που σηματοδοτούν οι 47,7 χιλιάδες followers του πρώην παίχτη του show. Η ανακοίνωση έγινε μέσω Instagram story, όπου ο Βασίλης Σαντριάς τόνισε επίσης ότι «Ο Χριστιανισμός δεν θα πεθάνει ΠΟΤΕ».

Δείτε την ανακοίνωση του παίκτου:

Ψάχνοντας μάλιστα το προφίλ του δεν καταφέραμε να βρούμε τίποτα από τα υλικά που σίγουρα υπήρχαν. Κοινώς, τα πήρε το ποτάμι – ας πρόσεχαν τα Τουρκικά συμφέροντα όταν αποφάσιζαν να μην ασκήσουν καμία επιρροή ως προς το ζήτημα της Αγίας Σοφίας.

Θα το σέβεστε το Instagram.

Best of internet