Quantcast
THE STREAM

Λάρισα: Full Metal Jacket ξύπνημα με δυνατά εμβατήρια από στρατόπεδο καταγγέλουν κάτοικοι

Μία συνοικία της Λάρισας έχει υιοθετήσει το πρόγραμμα του Ελληνικού Στρατού χωρίς να το θέλει, όπως όλα δείχνουν


THE NEWSROOM · 14 Ιουλίου 2020

Για πρωινή αναφορά χωρίς τη θέλησή τους φαίνεται πως σηκώνονται οι κάτοικοι μίας συνοικίας της Λάρισας, σύμφωνα με τοπικά μέσα της περιοχής. Η τυχερή περιοχή είναι αυτή που βρίσκεται δίπλα στην 1η Στρατιά του Ελληνικού Στρατού, η οποία αποφάσισε να το ρίξει στο χέβι μέταλ με τα πρωινά της εμβατήρια: Όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι της συνοικίας Νεράιδα, η ένταση των εγερτηρίων έχει εκτοξευθεί τις τελευταίες βδομάδες, με αποτέλεσμα να ξυπνάνε σε mood Αποκάλυψη Τώρα.

 Όπως αναφέρει ένας αναγνώστης του onlarissa.gr:

«Κάθε πρωί εδώ και αρκετό καιρό η 1η Στρατιά έχει τέρμα τα ηχεία σε εγερτήρια προσκλητήρια κτλ και ακούγεται παρά πολύ με αποτέλεσμα να ξυπνάμε κάθε πρωί στις 6:00. Έχουμε επικοινωνήσει με το στρατόπεδο αλλά δεν βγάζουμε άκρη. Κατοικημένη περιοχή είναι και δεν είμαστε σε πόλεμο.»

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό το γιατί οι στρατιωτικοί έχουν φάει τέτοιο σκάλωμα με την ένταση των εμβατηρίων. Μπορεί κάτι τέτοιο να έχει μείνει κουσούρι σε όλη την περιοχή από τότε ένας μεθυσμένος ποδηλάτης μπήκε κατά λάθος στην Αεροπορική Βάση της Λάρισας χωρίς να τον σταματήσει κανείς, κάτι που σίγουρα στη συνέχεια προκάλεσε 42334 καμπάνες και 32 ΕΔΕ.

Ο άνθρωπος απλά πετούσε με το ποδήλατό του, τόσο απλό είναι.tr

 

Best of internet