Quantcast
THE STREAM

Πιστόλι στα πανηγύρια και απευθείας πτήσεις με Βρετανία, Σουηδία ανακοίνωσε η κυβέρνηση

Η αύξηση των κρουσμάτων απαιτεί μία αυστηροποίηση της κατάστασης, αλλά στο λέβελ «μην το παρακάνουμε κιόλας»


THE NEWSROOM · 13 Ιουλίου 2020

Πολύ κακό πρόβλημα θα έχει η Γωγώ Τσαμπά και οι οπαδοί της ανά την Ελλάδα μέχρι τα τέλη Ιουλίου, αγαπητές φίλες και φίλοι. Η κυβέρνηση ανακοίνωσε νέα μέτρα κατά της πανδημίας (η αλήθεια είναι ότι αυτή η φράση μπορεί να σε κάνει να χάσεις την αίσθηση του χρόνου φέτος), μέσα στα οποία είναι και η απαγόρευση των πανηγυριών και όλων των μαζικών εκδηλώσεων.

Πιο συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε τέσσερις καινούριες ρυθμίσεις. Αυτές είναι η αυστηροποίηση των ελέγχων στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, όπου θα γίνονται και έλεγχοι για το αυθεντικό των εγγράφων, η εντατικοποίηση των ελέγχων στα σύνορα με την Αλβανία και το άνοιγμα των απευθείας πτήσεων από Βρετανία (στις 15 Ιουλίου) και Σουηδία (στις 22 Ιουλίου), ενώ εξετάζεται να γίνει το ίδιο και για τις ΗΠΑ (οι οποίες ζουν ένα μεγάλο κορώνα πάρτι), αν οι τουρίστες δείξουν αρνητικό τεστ κορωνοϊού μέχρι 72 ώρες πριν.

Δείτε το βίντεο:

Ναι, πρέπει να να αγνοήσετε για μια στιγμή τη μουσική που άρχισε να παίζει στο κεφάλι σας όταν διαβάσετε για απευθείας πτήσεις από Βρετανία και Σουηδία, γιατί φτάνουμε στο 4ο και σημαντικότερο. Το τελευταίο μέτρο της συγκεκριμένης δέσμης είναι η άμεση απαγόρευση πανηγυριών και μαζικών εκδηλώσεων τουλάχιστον μέχρι το τέλος Ιουλίου – ακριβώς τη στιγμή που είχαν αρχίσει να παίρνουν τα πάνω τους, όπως μπορούν να βεβαιώσουν οι δήμαρχοι και οι βουλευτές που προσκύνησαν τη Γιώτα Γρίβα στην Αλίαρτο.

Κάτι αντίστοιχο έγινε τις προάλλες και στην Κοζάνη:

Όπως καταλαβαίνετε, δε θα έχουμε τέτοια φέτος:

Θα έχουμε μόνο τέτοια:

Υπάρχει φυσικά και η αντίθετη άποψη:

Επιτρέπει τα πανηγύρια η επιτροπή λοιμωξιολόγων, αξίζει να αρρωστήσει όποιος διασκεδάζει σε αυτά

Gepostet von Το Κουλούρι am Montag, 13. Juli 2020

Best of internet