Quantcast
THE STREAM

ΗΠΑ: Έφηβες πάνε σε παραλία για να γυρίσουν TikTok βίντεο, βρίσκουν πτώματα σε βαλίτσα

Το TikTok κι άλλο ένα application οδήγησαν στην ανακάλυψη ενός στυγερού διπλού εγκλήματος στο Σιάτλ


THE NEWSROOM · 9 Ιουλίου 2020

Η αλήθεια είναι ότι το application που λέγεται TikTok υπόσχεται πολλά, όμως δύο εφήβα κορίτσια φαίνεται πως πέτυχαν ακόμη περισσότερα – ίσως μάλιστα να ήταν υπερβολικά πολλά για τα γούστα τους. Πιο συγκεκριμένα, όταν το ντουέτο πήγε σε παραλία του δυτικού Σιάτλ για να γυρίσει ένα βιντεάκι, ανακάλυψε δύο πτώματα σε σακούλες: Αυτά ανήκαν στην 35χρονη Jessica Lewis και τον 28χρονο Austin Wenner, που ήταν μεταξύ τους ζευγάρι εδώ και χρόνια.

Οι δύο κοπέλες είχαν ανακαλύψει ένα αρκετά χάρντκορ έγκλημα: Τα δύο άτυχα θύματα είχαν πυροβοληθεί πριν λίγες μέρες. Στη συνέχεια τα πτώματά τους μπήκαν σε σακούλες, οι οποίες μετά παραχώθηκαν σε βαλίτσες. Όπως είπε ο αστυνομικός της πόλης, Mark Jamieson:

«Είμαστε ικανοποιημένοι που το βίντεο δημοσιεύθηκε, μιλήσαμε με τους εμπλεκόμενους και συνεργάστηκαν μαζί μας με όσα γνώριζαν. Τα παιδιά βρήκαν την σακούλα στην παραλία, μύριζε άσχημα και κάλεσαν το 911.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο 1,5 ώρα μετά και έπειτα από έρευνα εντόπισαν τις δύο σακούλες. Μετά κλήθηκε και ο ιατροδικαστής μόλις είδαν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.»

Το τελείως 2020 της υπόθεσης είναι ότι τα δύο κορίτσια έφτασαν στο συγκεκριμένο σημείο επειδή τις έστειλε εκεί ένα άλλο app, το Randonautica, το οποίο δημιουργεί τυχαίες τοποθεσίες για να πας να τις εξερευνήσεις. Στο βίντεο μπορεί κανείς να τις δει να βρίσκουν τη βαλίτσα και να καταλαβαίνουν ότι κάτι πάει στραβά λόγω της τρομερής μυρωδιάς. Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο αντιλήφθηκαν γρήγορα ότι πρόκειται όντως για πτώματα ανθρώπων κι ότι το βίντεο δεν είναι στημένο – άρα κι ότι τα κορίτσια δεν έχουν καμία ανάμειξη. Δείτε το βίντεο:

Κοινώς, δύο apps ευθύνονται για την ανακάλυψη ενός εγκλήματος, οπότε στο μέλλον πιθανώς να τα εξιχνιάζουν κιόλας.

Best of internet