Quantcast
THE STREAM

Γκάνγκστα ράπερ συλλαμβάνεται επειδή ψείρισε γυαλιά ηλίου και 5 ευρώ από 18χρονα στη Βουλιαγμένη

Την αληθινή thug ζωή φαίνεται πως διάλεξε ένας 24χρονος ράπερ των Νοτίων Προαστίων


THE NEWSROOM · 9 Ιουλίου 2020

Πρωταγωνιστής στο έγκλημα του αιώνα έγινε ένας (αγνώστου ταυτότητας μέχρι στιγμής) 24χρονος που φέρεται να είναι ράπερ. Ο νεαρός εμφανίζεται να έχει αρκετή εμπειρία με την ΕΛΑΣ στο βιογραφικό του, με τη σχέση τους να ξεκινά από τότε που ήταν ανήλικος – πέρσι τον Απρίλιο μάλιστα είχε συλληφθεί επειδή είχε κάνει ντου σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ μαζί με άλλα 10-15 άτομα στη Βούλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο γκάνγκστα ράπερ των Νοτίων Προαστίων συνελήφθη και πάλι χτες μαζί με τον 23χρονο sidekick του επειδή χτύπησαν και λήστεψαν δύο 18χρονους που είχαν πάει για μπάνιο στην παραλία της Βουλιαγμένης. Το μεγάλο κόλπο έγινε ως εξής: Ο 23χρονος σταμάτησε δίπλα τους τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε και ο ράπερ χτύπησε τον έναν από τους 18χρονους και τους ψείρισε από τα αμύθητα πλούτη που είχαν πάνω τους (γυαλιά ηλίου, κινητά και 5 ευρώ). Στη συνέχεια, έφυγαν όπως ήρθαν.

Δυστυχώς γι’αυτούς δεν κατάφεραν να το σκάσουν για τη Νότια Αμερική ή το Μεξικό με τη μπάζα τους. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τους βρήκαν, τους κυνήγησαν και τους συνέλαβαν για άλλη μία φορά.

Τι να κάνουμε αγαπητές φίλες και φίλοι που το ελληνικό ραπ είναι εξ ορισμού thug;

(πηγή)

Best of internet