Quantcast
THE STREAM

Στα τερένς της Κυπριακής τηλεόρασης θα παίζει σύντομα μπαλίτσα ο Τέρενς Κουίκ

Ο γνωστός δημοσιογράφος ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι επιστρέφει στην δημοσιογραφία


THE NEWSROOM · 30 Ιουνίου 2020

Η ξεκούραση του πολεμιστή φαίνεται πως ήταν ο ένας χρόνος σιωπής του δημοσιογράφου/βουλευτή και εκπροσώπου τύπου του Πάνου Καμμένου των ΑΝΕΛ/υπουργού/τοτέμ Τέρενς Κουίκ. Η θητεία του στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φαίνεται πως δεν ήταν το τελευταίο πράγμα που θα έκανε ο Τέρενς πριν τη σύνταξη – ούτως ή άλλως, ήταν υποψήφιος και στις εκλογές του 2019 με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

Αντιθέτως, αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση που τόσο αγάπησε και αγαπήθηκε, έστω κι αν είναι τηλεόραση της Κύπρου. Όπως δήλωσε μέσω Twitter, τα καθήκοντά του θα περιλαμβάνουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού «ΕΞΤΡΑ TV» της Κύπρου κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα. Επίσης, κάθε Δευτέρα θα έχει την ολοδικιά του εκπομπή με συνεντεύξεις και θέματα επικαιρότητας. Με λίγα λόγια, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε Τέρενς Κουίκ στα κυπριακά.

Φανταζόμαστε ότι η υποδοχή του στο νησί του Στάθη Αλωνεύτη θα είναι αντίστοιχα λαμπρή με την υποδοχή που του είχαν στη μακρινή Τζακάρτα πριν λίγα χρόνια:

screen-shot-2016-11-15-at-4-02-08-pm

Σημαντικό επίσης είναι ότι ο κ. Κουίκ έχει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση VIPs, όπως απέδειξε με τον τίμιο καφενειακό διάλογο που είχε με τον πρίγκηπα Κάρολο της Αγγλίας:

Καλό όμως να είναι θυμόμαστε και την γνήσια λογοτεχνική φλέβα με την οποία είναι προικισμένος ο άνθρωπος που λέγεται Τέρενς Κουίκ:

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούν να την εκτιμήσουν όλοι αλλά έτσι είναι η Ελλάδα μας, δεν ξέρει να εκτιμά:

 

 

Best of internet