Quantcast
THE STREAM

Ο αρχηγός της αγέλης Μπόρις Τζόνσον κάνει push ups σε συνέντευξη για να δούμε ότι είναι τούμπανος

Με γυμναστικές επιδείξεις αποφάσισε να πείσει ο Βρετανός πρωθυπουργός τον λαό του ότι είναι καλά


THE NEWSROOM · 29 Ιουνίου 2020

Θυμάστε εκείνη τη φάση που ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον; Τότε που παρίστανε χαλαρός ότι δεν τρέχει τίποτα με την πανδημία κι ότι όλα θα πάνε καλά, έκανε χειραψίες με τους πάντες κι ήταν YOLO με τα μέτρα social distancing, γιατί αυτό που θα μας σώσει είναι  η ανοσία της αγέλης;

Φυσικά, αμέσως μετά αρρώστησε βαριά κι εξαφανίστηκε στα νοσοκομεία για λίγες μέρες, χαρίζοντας στην ανθρωπότητα μία από τις πιο σουρεαλιστικές ιστορίες του 2020 – μία χρόνια που δύσκολα μπορεί να πει κανείς ότι έλειπαν οι σουρεαλιστικές ιστορίες. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ο ίδιος πίστευε (κυριολεκτικά) πως μόνο οι αδύναμοι αρρωσταίνουν.

Με τη βοήθεια της κράσης του, της τύχης (και των καλύτερων γιατρών της Βρετανίας), ο Τζόνσον κατάφερε να τη σκαπουλάρει και τώρα επέστρεψε δριμύτερος. Για την ακρίβεια έχει επιστρέψει τόσο ορεξάτος που άρχισε τα push-ups κατά τη διάρκεια συνέντευξης με την βρετανική ταμπλόιντ εφημερίδα Daily Mail, μέσα στο πρωθυπουργικό γραφείο και ντυμένος με κοστούμι και γραβάτα.

Όπως είπε στον δημοσιογράφο που του έπαιρνε τη συνέντευξη:

«Είμαι τόσο καλά (στην υγεία μου) όσο ένα μπουλντόγκ. Θέλεις να κάνω κάποια push-ups για να σου δείξω πόσο καλά είμαι;»

Η αισιοδοξία του ήταν ολοφάνερη:

«Η χώρα πρόκειται να ανακάμψει, και σίγουρα νιώθω γεμάτος ενέργεια. Ποτέ δεν ένιωθα καλύτερα.»

Για κάποιο λόγο, κάποιοι Βρετανοί δεν φαίνεται να πείστηκαν από τις γυμναστικές επιδείξεις ή την αισιοδοξία του πρωθυπουργού:

Όπως και κάποια ΜΜΕ:

Όπως σχολίασε η εφημερίδα Metro:

«Γιατί το έκανε αυτό; Για λόγους εντυπωσιασμού και για να αποδείξει στους συμπολίτες του ότι μετά την νοσηλεία του ύστερα από επιπλοκές του νέου κορωνοϊού και παρά τα ξενύχτια λόγω του μωρού του, είναι σε φόρμα.»

Όταν έχεις πρόσφατο near death experience αλλά η λογική της πολιτικής σου απεύθυνσης είναι αυτή:

Best of internet