Quantcast
THE STREAM

Όλα τα Ρίο Μάρε memes από τη νέα υπόθεση «Ζαρντινιέρα» στο κέντρο της Αθήνας

Το ίντερνετ γέμισε αμέσως με τις ιδέες του κοινού για την διακόσμηση του Μεγάλου Περιπάτου


THE NEWSROOM · 29 Ιουνίου 2020

Κι όμως, ο Μεγάλος Περίπατος του Κώστα Μπακογιάννη είναι αρκετά μεγάλος (και μακρύς, σαν τον ΟΤΕ) ώστε να συνεχίζεται ακόμη, δύο βδομάδες μετά το επικό μποτιλιάρισμα που τον χάραξε για πάντα στη συνείδησή μας. Για την ακρίβεια, η πεζοδρόμηση μέρους της Πανεπιστημίου και άλλων κεντρικών δρόμων της Αθήνας όχι μόνο συνεχίζεται κανονικά, αλλά εμπλουτίζεται με νέες γκατζετάκια.

Αυτά είναι οι καινούριες Αθηναϊκές ζαρντιέρες και τα άλλα στολίδια του Περιπάτου, τα οποία σίγουρα προορίζονται να γίνουν τα αντίστοιχα ζιγκουράτ του είδους τους. Όπως μπορείτε να δείτε, έρχονται σε πολλά σχήματα, μεγέθη και κόστη και συνοδεύονται από μοδάτους φοίνικες, ένα λιγότερο glamorous φυτό ονόματι ψευδοπιπεριά, φωτισμό και άλλα πράγματα:

EUROKINISSI

Τελεία Και Παύλος

EUROKINISSI

Ο μεγαλύτερος ντόρος έγινε φυσικά για τα 5 παγκάκια των 5500 ευρώ το καθένα. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο της Αθήνας, Βασίλη Αξιώτη, το κόστος περιλαμβάνει προστασία κατά του βανδαλισμού και βαφή αντιγκραφίτι:

«Αυτό το παγκάκι ζυγίζει, περίπου, 1,5 τόνο. Φυτεμένο είναι πάνω από 5 τόνους. Και είναι το κόστος σε συνδυασμό με τις μεγάλες κυκλικές ζαρντινιέρες.

Έχει να κάνει με το βάρος του υλικού, είναι ανθεκτικές λαμαρίνες μεταλλικού και βαρέως τύπου, ηλεκτροστατικά δεμένες, με αντιγκράφιτι επίστρωση, για να μην μπορούν να γίνονται βοράς σε όποιον θέλει να βανδαλίσει.»

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης και οι απόψεις του διευθυντή και νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας Urban Innovations που παρείχε τις εν λόγω κατασκευές (η οποία κέρδισε τον σχετικό μειοδοτικό διαγωνισμό), Κωνσταντίνου Τσίντζα. Όπως φαίνεται από ένα παλαιότερο ποστ του στο Facebook, μέχρι τα μέσα Μαρτίου ο κ. Τσίντζας ήθελε λίγη δουλίτσα ακόμη για να πειστεί ότι υπάρχει πανδημία:

Όπως και να’χει, δε χρειάζεται να πούμε ότι τα εν λόγω γκάτζετ αγαπήθηκαν αμέσως από το ιντερνετικό κοινό, το οποίο έδωσε επίσης και πολλές φρέσκες ιδέες για την περαιτέρω αξιοποίησή τους:

Η οικονομία ακμάζει σαν την ψευδό πιπεριά στην λαμαρίνα.

Gepostet von James Veikos am Samstag, 27. Juni 2020

Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος

Anyway

5700€ για λαμαρίνες και λίγο μπετόν στην μέση. Μακονία Ελληνική κορόιδαααααα

Gepostet von Greco Mascara am Sonntag, 28. Juni 2020

Τελεία Και Παύλος

Αυτοκόλλητο Luis Vuitton για να αυξήσετε την τιμή της ζαρντινιέρας σας από 500 ως και 5000 ευρώ…

Gepostet von Alexandros Drakos am Sonntag, 28. Juni 2020

ΠΟCT ΑΛΗΘΕΙΑC – Τι μας κρύβουν για τις λαμαρινοζαρντινιέρες!!!!

Gepostet von Andreas Kouloukoulis am Sonntag, 28. Juni 2020

Baggelis Petrou

Πάντως αν κάποιοι δε μπορούν να μπουν στο mood, ας πάρουν γραμμή από τον κύριο Άπερολ:

Καλημέρα πληβείοι

Gepostet von Chris Kontopoulos am Sonntag, 28. Juni 2020

Best of internet