Quantcast
THE STREAM

Αμερικανίδα λέει όχι στην ιατρική μάσκα για τον ίδιο λόγο που δε φορά εσώρουχα

Τους καλύτερους αρνητές του κορωνοϊού στον κόσμο έχει μία μικρή πόλη της Φλόριντα, όπως όλα δείχνουν


THE NEWSROOM · 26 Ιουνίου 2020

Αν ψάχνατε το καλύτερο σουφλέ θεωριών συνωμοσίας στην πιάτσα (και ξέρετε πόσο ψηλά είναι ο πήχης διεθνώς στη συγκεκριμένη κατηγορία), μόλις το βρήκατε. Οι καλύτεροι σεφ του είδους έρχονται από την μικρή πόλη Palm Beach στη Φλόριντα των ΗΠΑ, οι οποίοι πήραν το μικρόφωνο στη συνεδρίαση ενός οργάνου της τοπικής αυτοδιοίκησης για να πουν διάφορα επικά πράγματα. Η αφορμή ήταν η απόφαση της εν λόγω αρχής, η οποία ανακοίνωσε ότι η μάσκα θα είναι υποχρεωτική από ‘δω και πέρα λόγω πανδημίας (με πρόστιμο 500 δολάρια για όσους δεν ψήνονται).

Το μενού περιείχε από πέσιμο στο 5G και  επίκληση στον Θεό (ο οποίος μας έδωσε την εντολή να μη φοράμε μέτρα ατομικής προστασίας, φυσικά), μέχρι επίθεση στην κομμουνιστική δικτατορία που πάει να επιβάλλει τις μάσκες και αναφορά στον Μπιλ Γκέιτς, τη Χίλαρι Κλίντον, το Βαθύ Κράτος και κάτι παιδόφιλους. Η ατάκα του εξαμήνου ανήκει βέβαια στην κυρία που είπε ότι δε φοράει μάσκα για τον ίδιο λόγο που δε φοράει εσώρουχα. Δηλαδή, επειδή:

«Κάποια πράγματα πρέπει να αναπνέουν.»

Florida's Anti-Maskers Are Taking a Stand

‘I don’t wear a mask for the same reason I don’t wear underwear: Things gotta breathe.’ — Anti-maskers in Florida are warning of satanism, pedophilia, and even death if public health policies are enforced

Gepostet von NowThis Politics am Donnerstag, 25. Juni 2020

Οι παθιασμένες τοποθετήσεις κατά των μασκών έφεραν γρήγορα και μερικά mashup με σκηνές από το Parks & Recreation:

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολιτεία της Φλόριντα συντηρεί ένα σοβαρό φλερτ με τον κορωνοϊό. Με πληθυσμό 21 εκατομμυρίων ανθρώπων, η πολιτεία έχει 114.000 κρούσματα και 3400 θανάτους περίπου. Η κομητεία του Palm Beach είναι από τις πιο flirty, με 11.800 κρούσματα και 500 θανάτους περίπου.

Μπορεί βέβαια όλα αυτά να είναι ψέματα των παιδόφιλων, ποτέ δεν ξέρεις.

(πηγή)

Best of internet