Quantcast
THE STREAM

Ο Τραμπ γυρνά από προεκλογική συγκέντρωση σαν να έχασε την Μελάνια στα χαρτιά

Φυσικά, το ίντερνετ εμπνεύστηκε αμέσως από την γλυκιά μελαγχολία του πλανητάρχη


THE NEWSROOM · 23 Ιουνίου 2020

Ένας μεγάλος κουβάς ήταν ο απολογισμός της πρώτης προεκλογικής συγκέντρωσης εδώ και τρεις μήνες του πιο πορτοκαλί από όλους τους προέδρους των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Ο Ντον προκάλεσε αντιδράσεις από την πρώτη στιγμή, όταν διάλεξε να γίνει η συγκέντρωσή του στην Τούλσα της Οκλαχόμα την 19η Ιουνίου: Αυτό σημαίνει ότι η μέρα που τιμάται ως η επέτειος της απελευθέρωσης των μαύρων σκλάβων στις ΗΠΑ, θα ήταν επίσης η μέρα προεκλογικής συσπείρωσης ενός ανοιχτά ρατσιστή προέδρου, με τον τόπο να είναι η ίδια πόλη όπου 99 χρόνια πριν είχε διαπραχθεί ένα από τα πιο διαβόητα ρατσιστικά πογκρόμ στην ιστορία της χώρας (για το οποίο γράφαμε πρόσφατα).

Υπάρχει βέβαια σοβαρή πιθανότητα ο αγαπητός πρόεδρος να μην είχε ιδέα για την επέτειο. Σε κάθε περίπτωση, το πλάνο στράβωσε με επικό τρόπο. Παρότι η Οκλαχόμα είναι κάστρο των Ρεπουμπλικάνων, ο Τραμπ δεν κατάφερε να γεμίσει ούτε το μισό από το στάδιο στο οποίο θα γινόταν η ομιλία του: Όπως όλα δείχνουν, στο BOK Center των 19000 θέσεων, παραβρέθηκαν μόλις 6200 θεατές.

Σε αυτή την αποτυχία πιθανώς να συνέβαλαν και κάποιοι πιτσιρικάδες οπαδοί του Tik Tok (!) και της Κορεάτικης ποπ (!!) που έσπευσαν να αγοράσουν μαζικά ηλεκτρονικά εισιτήρια, χωρίς όμως να έχουν σκοπό να παρευρεθούν. Όπως φαίνεται, μία τέτοια νίλα μέχρι και έναν Ντόναλντ Τραμπ κατάφερε να κλονίσει.

Επιστρέφοντας από την Τούλσα, o πρόεδρος των ΗΠΑ δε φαινόταν και πολύ στα χάι του, παρότι κρατούσε στο χέρι το αγαπημένο του καπελάκι:

Όπως καταλαβαίνετε, τα memes ξεκίνησαν το επόμενο δευτερόλεπτο από το κλικ:

Those folks over at Penguin work fast!

Gepostet von Badly Licked Bear am Sonntag, 21. Juni 2020

ΧΑΣΤΕΣ

Gepostet von Tasos Katsiavaras am Dienstag, 23. Juni 2020

:-/

Gepostet von Manolis Karampinis am Montag, 22. Juni 2020

🙁

Gepostet von Evangelos Giannopoulos am Dienstag, 23. Juni 2020

Spiros Diamantaras

Συμβαίνουν αυτά Ντόναλντ, μη στεναχωριέσαι.

Best of internet