Quantcast
THE STREAM

Ζουγανέλης: «Το ’95 ο Τραμπ μου πάσαρε 4 γυναικάρες για να μείνω στις ΗΠΑ»

Μία αρκετά ενδιαφέρουσα συναναστροφή είχε ο Γιάννης Ζουγανέλης στο Ατλάντικ Σίτι τη δεκαετία του ’90, σύμφωνα με τον ίδιο


THE NEWSROOM · 23 Ιουνίου 2020

Το πρώτο και σημαντικότερο φακτ της παρακάτω ιστορίας είναι ότι υπάρχει εκπομπή στην ΕΡΤ που λέγεται φλΕΡΤ. Το δεύτερο, το οποίο είναι βέβαια επίσης εξαιρετικά σημαντικό, είναι ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είχε προσπαθήσει κάποτε να στρατολογήσει τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Το ότι ο γνωστός Έλληνας κωμικός είχε γνωρίσει τον πλανητάρχη 25 χρόνια πριν δεν είναι καν το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της ιστορίας μας όμως. Η μεγάλη αποκάλυψη που έκανε ο Γιάννης Ζουγανέλης στην εκπομπή φλΕΡΤ όπου ήταν καλεσμένος, είναι ότι ο Τραμπ είχε προσπαθήσει να τον δελεάσει με ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις (4) γυναίκες. Σύμφωνα με τον κωμικό, ο απώτερος σκοπός του ήταν να τον κρατήσει στην πόλη Ατλάντικ Σίτι στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ.

Επίσης, στην όλη εκδρομή συμμετείχε και η Γλυκερία. Αν όλο αυτό δεν είναι η χαμένη ταινία του Σταύρου Τσιώλη, τότε δεν ξέρουμε τι είναι. Αυτά είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης:

«Είχαμε πάει με την Γλυκερία στο Ατλάντικ Σίτι. Εγώ έμεινα έκθαμβος από τον τρόπο που λειτουργούσαν εκεί τα πράγματα και έμαθα βέβαια ότι ήταν έρημος και ένας Τραμπ -δεν τον ήξερα καν το 1995- είχε μεριμνήσει. Και λέω μπράβο, αυτό είναι τρομερό. Ξαφνικά, αφού κάνουμε τη συναυλία σε μια τεράστια αρένα.

Έρχεται ένας ξανθός και μου λέει εσύ θα μείνεις εδώ οπωσδήποτε. Του λέω «γιατί το λέτε αυτό»; Γέλασε μαζί μου. Του είπα ότι «δεν μπορώ να μείνω, έχω δεσμούς με την Ελλάδα, εκεί ζω, εκεί αναπνέω. Σας ευχαριστώ για την τιμή». Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν πως για να με δελεάσει έφερε 3-4 πανέμορφες γυναίκες, ότι δηλαδή εγώ θα μπορούσα να ενδώσω. Και μετά βέβαια, συνειδητοποίησα ότι αυτός ο άνθρωπος έχεις τους κωδικούς των πυρηνικών κεφαλών.»

Δείτε το βίντεο:

Αν το σκεφτεί κανείς, η απάντηση του Ζουγανέλη ήταν κυριολεκτικά «Ας περιμένουν οι (4) γυναίκες» και μάλιστα πριν καν βγει η ταινία, not bad at all.

Best of internet