Quantcast
THE STREAM

100 μηχανάκια έκαναν καγκουροπροσκύνημα στην Καβάλα για το νέο βιντεοκλίπ του TUS

Μέχρι κι από τις κοντινές πόλεις έσκασαν πιστοί του TUS ώστε να συμμετάσχουν στη νέα υπερπαραγωγή


THE NEWSROOM · 22 Ιουνίου 2020

Σε περίπτωση που είχατε αγχωθεί ότι ο TUS μπορεί να μείνει κλεισμένος για πάντα στο σπίτι του μετά το τελευταίο του κομμάτι, μπορείτε να ηρεμήσετε: Με την άρση της καραντίνας, ο επιφανής ραψωδός έχει βγει έξω και αλωνίζει, χωρίς να φοβάται ούτε κορωνοϊούς ούτε το εν εξελίξει (μάλλον, δηλαδή) δικαστικό δράμα με τον Mad Clip.

Για την ακρίβεια, προχτές 20/6 βρέθηκε στην Καβάλα για να γυρίσει το νέο του videoclip. Η νέα υπερπαραγωγή μάλιστα χρειάστηκε εκατοντάδες δίτροχους (και κάποιους τετράτροχους) κομπάρσους, οι πλημμύρισαν με μαρσαρίσματα τον χώρο του ΔΙΠΑΕ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι TUS hools δεν ήταν μόνο ντόπιοι – κάποιοι ξεκίνησαν από την Ξάνθη και τη Δράμα για να συμμετάσχουν στο πόνημα του TUS.

Οι κάτοικοι πάντως δεν φαίνεται να εκτιμούν ιδιαίτερα τον TUS, τη μουσική του, τα videoclip ή τα παπάκια, καθώς σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Πρωινή υπήρξαν γκρίνιες κατά της μάζωξης. Το αποτέλεσμα ήταν να σκάσει η αστυνομία, η οποία όμως απλά έμεινε εκεί κοντά για να επιτηρεί τη φάση – δεν γνωρίζουμε αν η παρουσία τους ενσωματώθηκε κι αυτή στο videoclip.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Καβάλα στην Καβάλα, θα έλεγε κανείς.

(πηγή)

Best of internet