Quantcast
THE STREAM

Ομόνοια: Κάποιοι έριξαν απορρυπαντικό στο συντριβάνι, λογικά για να ξεπλύνουν τον Μπακογιάννη

Αφρώδες ήταν σήμερα το πρωί το νέο συντριβάνι της πλατείας Ομονοίας


THE NEWSROOM · 19 Ιουνίου 2020

Τη μεγαλύτερη μπουγάδα στην νεότερη ιστορίας της Ελλάδας πιθανώς να ήθελε να βάλει το άγνωστο άτομο (ή άτομα) που γέμισε με απορρυπαντικό ή σαμπουάν το συντριβάνι της Ομόνοιας. Η άλλη εκδοχή είναι προφανώς κάτι σε μη στατική αφηρημένη τέχνη – σε κάθε περίπτωση, η παρέμβαση πρέπει να έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι σήμερα το πρωί της Παρασκευής 19/6, περίπου το μισό συντριβάνι είχε καλυφθεί από σαπουνάδες. Η δημοτική αστυνομία βρέθηκε γρήγορα στο σημείο προκειμένου να προσδιορίσει την μάρκα του απορρυπαντικού ή κάτι τέτοιο.

Δείτε το βίντεο:

Πολύς κόσμος άφρισε από κακό του όταν το έμαθε:

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άγνωστοι καλλιτέχνες λογικά πήραν την έμπνευσή τους από ένα αντίστοιχο περιστατικό που είχε γίνει τον Μάιο του 2014 στο Σύνταγμα. Εκείνο το περιστατικό ήταν ακόμη πιο grande διότι οι σαπουνάδες είχαν ξεχειλίσει, με αποτέλεσμα να ξεχυθούν σαν τον Ρονάλντο στην πλατεία Συντάγματος:

Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι μπορούν να ενσωματωθούν και μόνιμα οι σαπουνάδες στο ινσταλέισον της Ομόνοιας, του προσθέτουν χαρακτήρα.

Best of internet