Quantcast
THE STREAM

Αυστρία: Άνδρας αερίζεται σκόπιμα εναντίον αστυνομικών, τρώει 500 ευρώ πρόστιμο

Από τη Βιέννη μας έρχεται ένα από τα πιο πρωτότυπα FUCK THE POLICE του μήνα


THE NEWSROOM · 17 Ιουνίου 2020

Για ένα από πιο ιδιαίτερα «FUCK THE POLICE» της πρόσφατης ιστορίας φαίνεται πως τιμωρήθηκε ένας άνδρας στην Αυστρία λίγες μέρες νωρίτερα. Το επίτευγμα του πιστεύουμε ότι είναι αρκετά σημαντικό, διότι είναι γεγονός ότι τα FUCK THE POLICE αυτή την περίοδο είναι κάπως αυξημένα σε σχέση με το σύνηθες.

Το περιστατικό συνέβη σε ένα πάρκο της πρωτεύουσας Βιέννης και η τιμωρία ήταν ένα τσουχτερό πρόστιμο ύψους 500 ευρώ. Το πιο ενδιαφέρον όμως ήταν η δηλωμένη αιτία για το πρόστιμο: Σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης, ο άνδρας τιμωρήθηκε γιατί απελευθέρωσε μία υπολογίσιμη ποσότητα εντερικών αερίων προς το μέρος τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία διευκρίνισε στο Twitter ότι το πρόστιμο δεν έπεσε μόνο εξαιτίας του δημόσιου εξαερισμού:

«Φυσικά κανείς δεν είναι υπόλογος επειδή μια φορά κατά λάθος “άφησε μία“.»

Αλλά επειδή:

«Είχε ήδη συμπεριφερθεί με προκλητικό και μη συνεργάσιμο τρόπο.»

Ο προκλητικός τρόπος βέβαια, που συνέβη αφότου που καθόταν το πρωί της 5ης Ιουνίου, ήταν ακριβώς αυτός που περιμένατε:

«Σηκώθηκε ελαφρώς από το παγκάκι, κοίταξε τους αστυνομικούς και σκοπίμως αερίστηκε εκτενώς στον άμεσο περίγυρο των αρχών

Όπως ομολόγησαν μόνοι τους οι αστυνομικοί:

«Οι συνάδελφοι προτιμούν να μην αερίζεται κανείς έχοντάς τους ως στόχο.»

Αν ο άντρας δεν πληρώσει το πρόστιμο, θα μπει 5 μέρες φυλακή. Από την άλλη, η αστυνομία ανακοίνωσε επίσης ότι όπως με κάθε ποινή, έτσι και σε αυτή μπορεί να γίνει έφεση.

Να πούμε εδώ ότι αν ήταν Έλληνας θα μπορούσε να είχε πραγματοποιήσει αυτή την πράξη άρνησης κατά της ΕΛΑΣ φωνάζοντας ταυτόχρονα ΑΕΡΑΑΑΑΑΑ.

(Πηγή)

Best of internet