Quantcast
THE STREAM

Γκουρμέ κλέφτες πήραν την τοστιέρα της Λίτσας Πατέρα από το εξοχικό της

Οι διαρρήκτες του εξοχικού της Λίτσας Πατέρα ήξεραν ακριβώς τι ήθελαν


THE NEWSROOM · 15 Ιουνίου 2020

Κλέφτες με ασυνήθιστες απαιτήσεις από την επαγγελματική τους δραστηριότητά φαίνεται ότι επισκέφτηκαν το εξοχικό της Λίτσας Πατέρα. Όπως αποκάλυψε η επιφανής αστρομελετήτρια μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», οι κλέφτες απλά καβάτζωσαν ένα πολύ συγκεκριμένο κομμάτι της οικοσκευής.

Όπως είπε, η μοναδική αξιοσημείωτη απώλεια από την εισβολή ήταν μία τοστιέρα:

«Πήγα το σαββατοκύριακο στο εξοχικό μου. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω απέναντι τη μπαλκονόπορτα ανοικτή. Κάποιος μπήκε μέσα, τι έχει γίνει… Έχω ανατριχιάσει και τώρα που το λέω. Κοιτάω και βλέπω ότι μου λείπει μόνο η τοστιέρα. Και λέω καλά ο άνθρωπος μπήκε για να πάρει μια τοστιέρα και δυο μαχαίρια; Δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα.
Τελικά ανακαλύψαμε τι έγινε… Μάλλον άνοιξε το παράθυρο, δεν το είχα κλείσει καλά, είδε κάποιος ανοικτή την πόρτα, μπήκε μέσα, ήπιε νερό, πήρε την τοστιέρα και τα μαχαίρια κι έφυγε.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστρολογία φυσικά και έχει να συμβάλλει γι’αυτό. Πιο συγκεκριμένα, είναι ο Ποσειδώνας που εξαπατά, κάτι που επιβεβαίωσε η ίδια η αστρολόγος όταν βρέθηκε μέσα στο ανοιγμένο σπίτι της.

Δείτε το βίντεο:

Αν τώρα εσείς είστε άπιστοι Θωμάδες και δεν πιστεύετε στην αστρολογία ή έστω στην Λίτσα (η οποία είχε προβλέψει και τον ίδιο τον κορωνοϊό), αξίζει να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο θέμα πήγε (σχεδόν) ταμείο. Την Παρασκευή το μεσημέρι, είχε ανεβάσει στην επίσημη σελίδα της στο Facebook μία εικόνα κλέφτη:

Αγαπημένοι μου φίλοι!Αυτή είναι μια πολύ πολύ ιδιαίτερη ημέρα. Από την μια θα μπορούσε να είναι μια πολύ ρομαντική…

Gepostet von Litsa Patera am Freitag, 12. Juni 2020

Η αλήθεια είναι ότι δε θα μπορούσε να έχει προβλέψει το ασυνήθιστο αντικείμενο του πόθου των ληστών, είπαμε, είναι ύπουλος ο Ποσειδώνας.

Best of internet