Quantcast
THE STREAM

H EΛΑΣ κάνει ντου σε παράνομο ναό του τζόγου, πάει κουβά λόγω τσιλιαδόρων

Εξαιρετικά οργανωμένοι για παν ενδεχόμενο φαίνεται πως ήταν κάποιοι θαμώνες χαρτοπαικτικής λέσχης στον Νέο Κόσμο


THE NEWSROOM · 5 Ιουνίου 2020

Πολλές κατηγορίες Ελλήνων χομπιστών είχαν αντιμετωπίσει στερητικά σύνδρομα την προηγούμενη περίοδο, όμως οι λάτρεις του ευγενούς αθλήματος που λέγεται τζόγος πρέπει να την είχαν περάσει δυσκολότερα από όλους. Ειδικά όσοι χρησιμοποιούν παράνομους χώρους για να βγάλουν τα γούστα τους.

Ένας τέτοιος ήταν κι ένα undercover μίνι καζίνο στον εξωτικό Νέο Κόσμο. Η ΕΛΑΣ το είχε κλείσει, όμως οι θαμώνες δεν παρέδωσαν έτσι εύκολα τα όπλα και τις μάρκες του και επέστρεψαν στον χώρο. Έτσι, την προηγούμενη βδομάδα έγινε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.

Η αστυνομία έμαθε ότι οι τζογαδόροι απέκτησαν μία νέα ζεστή φωλίτσα των τζογαδόρων, οπότε άρχισε να σχεδιάζει έφοδο. Οι θαμώνες όμως ήταν προετοιμασμένη, έχοντας τοποθετήσει τσιλιαδόρους στα κατάλληλα πόστα. Όταν λοιπόν η ΕΛΑΣ έφτασε, οι παίχτες είχαν ήδη φύγει από τη λέσχη μετά από ειδοποίηση των τσιλιαδόρων.

Το αποτέλεσμα ήταν οι αστυνομικοί να βρουν την πόρτα κλειστή και να συλληφθούν μόνο οι υπεύθυνοι του χώρου. Το εκπληκτικό είναι ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, οι θαμώνες επέστρεψαν πολύ νωρίς το πρωί για να πάρουν τα αμάξια που είχαν παρατήσει κατά τη διάρκεια της μεγάλης απόδρασης και δεν έχασαν την ευκαιρία να ειρωνευτούν και τους δημοσιογράφους (!).

Δείτε το βίντεο:

Από οργάνωση πάντως η φάση ήταν άψογη, μήπως να ανοίξουν ένα Tripadvisor, έστω χωρίς διεύθυνση;

 

Best of internet