Quantcast
THE STREAM

Την υιοθεσία ενός ορφανού μονοπατιού στη Λάρισα ανακοίνωσε ο Αλέξης Γεωργούλης

Περήφανος γονέας 1 ενός μονοπατιού του δήμου Αγιάς θα γίνει ο Λαρισαίος ευρωβουλευτής


THE NEWSROOM · 3 Ιουνίου 2020

Τον Αλέξη Γεωργούλη για πατέρα θα έχει πλέον ένα μονοπάτι στη Λάρισα. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και επιφανής Λαρισαίος ανακοίνωσε ότι θα υιοθετήσει και θα αναλάβει την αποκλειστική φροντίδα ενός από τα μονοπάτια του νομού.

Το ασυνήθιστο αυτό είδος πατρικού ενστίκτου έχει να κάνει με μία πρωτοβουλία του δήμου Αγιάς, που θέλει να δώσει τα μονοπάτια του για υιοθεσία. Ο σκοπός του συγκεκριμένου προγράμματος είναι να γίνουν τα μονοπάτια προσβάσιμα όλο τον χρόνο, ώστε να ενισχύσουν τον βιώσιμο τουρισμό της περιοχής. Οι υιοθεσίες μονοπατιών από άτομα και φορείς θα τσοντάρουν σε αυτή την κατεύθυνση.

Όπως μπορείτε να δείτε, it’s official:

Ο άτυπος πρέσβης της Λάρισας στις Βρυξέλλες το είχε ανακοινώσει αυτό πριν λίγο καιρό στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha:

Ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν από τους πιο τρέντι πολιτικούς των τελευταίων ετών, με ιδέες που θα ζήλευε ακόμη κι ο Σταύρος Θεοδωράκης. Υπενθυμίζουμε εδώ ότι ο Αλέξης Γεωργούλης έχει κάνει giveaway εκδρομή στις Βρυξέλλες, έχει κάνει ερώτηση για το Faceapp, κάνει διπλοβάρδια ευρωβουλευτής – κριτής στο ΥFSF και ξεκίνησε τη θητεία του με selfies:

Η Λάρ(ι)σα του 21ου αιώνα, κυρίες και κύριοι:

 

Best of internet