Quantcast
THE STREAM

Η χτεσινή απόπειρα της Μελάνια Τραμπ να χαμογελάσει είναι όλο το 2020 σε μία εικόνα

Η σύζυγος του προέδρου Ντόναλντ μάλλον έχει υπάρξει και πιο χαρούμενη στη ζωή της, όπως όλα δείχνουν


THE NEWSROOM · 3 Ιουνίου 2020

Η αλήθεια είναι ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της προεδρίας του. Η πανδημία (και η εκπληκτική διαχείρισή της από τον ίδιο) μάλλον δεν ήταν αρκετή, με αποτέλεσμα η μοίρα να τον φέρει τώρα αντιμέτωπο με την γιγαντιαία πολιτική αναταραχή που προκάλεσε η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι η αναμπουμπούλα δεν είχε να κάνει πρώτα και κύρια με τον Τραμπ τον ίδιο: Κινήματα όπως το Occupy ή το Black Lives Matter ξεκίνησαν από την εποχή Ομπάμα, ενώ η ευρύτερη κοινωνική, πολιτική και οικονομική κατηφόρα έχει ξεκινήσει εδώ και δεκαετίες. Ο δε ρατσισμός κατά των μαύρων κρατάει εδώ και αιώνες, από τους έφεραν στην Αμερική ως δούλους.

Φυσικά, ο πάνσοφος πρόεδρος έκανε ό,τι μπορούσε για να το κάνει προσωπικό – το ότι είναι και ο ίδιος ακροδεξιός και ρατσιστής ίσως παίζει κάποιο ρόλο σε αυτό. Αφού λοιπόν πρώτα κρύφτηκε σε ένα bunker, απείλησε τους διαδηλωτές που διαδηλώνουν κοντά στον Λευκό Οίκο με όπλα και σκυλιά (!), ενώ απειλεί επίσης εδώ και μέρες να κατεβάσει τον στρατό (η εθνοφρουρά έχει ήδη κατέβει σε ένα σωρό πολιτείες) στους δρόμους της χώρας, προκειμένου να καταστείλει τις διαδηλώσεις.

Κάπως έτσι, φτάσαμε αυτή η εικόνα συμβαίνει δίπλα στο προεδρικό μέγαρο των ΗΠΑ:

Η ιστορία αυτή δείχνει να έχει επηρεάσει και την οικογένειά του, όπως φάνηκε από μία χτεσινή φωτογράφηση. Παρότι ο Ντόναλντ προσπάθησε να την κάνει να χαμογελάσει, η σύζυγος του, Μελάνια, φαινόταν έτοιμη να ενταχθεί στο κίνημα των emo:

Δείτε το βίντεο:

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο αντίπαλός τους στις εκλογές του Νοεμβρίου (ένας άνθρωπος που πιθανώς να την άφησε ηχηρά κατά τη διάρκεια livestream) εμφανίζεται να έχει σαφές προβάδισμα από τον Ντόναλντ σε νέα δημοσκόπηση (φυσικά, μέχρι τις εκλογές ποιος ζει ποιος πεθαίνει – και φέτος το λέμε κυριολεκτικά). Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό δεν τον εμπόδισε τον Τραμπ από το να συγχαρεί τον εαυτό του στο Twitter:

Thank you for your service.

Best of internet