Quantcast
THE STREAM

Η Καίτη Γαρμπή που παίρνει θέση με Μάρτιν Λούθερ Κινγκ είναι αυτό το κάτι που θέλουμε στο Twitter

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μάλλον έχει μεγάλα κέφια και αυτό βγαίνει και στα social media


THE NEWSROOM · 1 Ιουνίου 2020

Δεν είναι μόνο οι ΗΠΑ που έχουν πάρει φωτιά αυτή την περίοδο. On fire είναι επίσης το Twitter της τραγουδίστριας Καίτης Γαρμπή, η οποία φαίνεται πως αποφάσισε να βγάλει στα social media όσα γούστα δεν είχε βγάλει εδώ και χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιο ανυποψίαστο προφίλ αναρωτήθηκε τι μπορεί να σημαίνει το ότι είδε την Καίτη Γαρμπή σε όνειρο. Η ερμηνεία του ονείρου του από την τραγουδίστρια έπεσε πάνω του σαν σίφουνας:

Δεν πιστεύουμε να έχετε ξεχάσει αυτό το έπος;

Το πράγμα δεν έμεινε στα αστειάκια όμως. Η Καίτη Γαρμπή έσπευσε να τοποθετηθεί για το χαμό που γίνεται στις ΗΠΑ, μεταφέροντας τα λόγια του δολοφονημένου Μάρτιν Λούθερ Κινγκ:

Η συζήτηση όμως στη συνέχεια επέστρεψε και πάλι στο δούλεμα. Το νέο θύμα ήταν ένας άλλος χρήστης του μέσου, που αναρωτήθηκε «γιατί τραγουδάω Καίτη Γαρμπή πρωί πρωί;».

Η απάντηση της ήταν και πάλι είχε και πάλι μουσικές επιρροές:

Το σερί κορυφώθηκε όταν κάποιος ασέβαστος είχε το θράσος να ρωτήσει αν είναι η αυθεντική Καίτη Γαρμπή το άτομο που γράφει τα tweets:

Τι νομίζατε κυρίες και κύριοι, ότι μιλάμε για καμία τυχαία;

«μια φορά κι έναν καιρό
μου ‘πες δε θα με ξεχνούσες
μα ξεχνάς πια είμαι εγώ
είμαι η Καίτη που αγαπούσες»

Μιλάμε για την τραγουδίστρια/δημιουργό/γενικώς μορφή που βρίσκεται πίσω από τα kaitojis:

Τα οποία έγιναν και custom μάσκες, για να βγάλουμε με Καίτη Γαρμπή την εποχή του coronavirus:

View this post on Instagram

Οι συλλεκτικές #Kaitoji μάσκες μας ειναι εδώ!!! Δια χειρός @apostolosmitropoulos αγαπημένου μας σχεδιαστή! Οι καιτοτζιμάσκες μας φτιάχτηκαν για να μας φτιάξουν τη διάθεση αλλά και για να προσφέρουν μια σταγόνα ανακούφισης στους τετράποδους φίλους μας αφού το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα μοιραστεί σε φιλοζωικούς συλλόγους 🐾 🐶🐱 Τις προ παραγγελνετε αποκλειστικά από το e-shop της @panik_entertainment_group Προστατεύουμε τον εαυτό μας, προστατεύουμε τους γύρω μας και μαζί φτιάχνουμε κι εμεις μια ΚΙΒΩΤΟ για τα αδέσποτα ζώα! #kaitojiMasks #kaitoji

A post shared by Kaiti! (@kaitigarbi) on

Αξίζει εδώ να θυμηθούμε και την χορωδία από ομογενή παιδάκια που μεγάλωσε με αγάπη, στοργή και Καίτη Γαρμπή:

Amazing Day with Kaiti Garbi / Καίτη Γαρμπή These Kids are amazing as well as this SCHOOL #GreekHistory Catch her Live this Friday at Melrose Ballroom for Tickets 718 255-6921

Gepostet von Jimmy Panagiotou am Montag, 1. Oktober 2018

Μεγαλώνει μεγαλώνει γερά παιδιά.

 

Best of internet