Quantcast
THE STREAM

Το άνοιγμα των μπαρ που συνοδεύτηκε με καταιγίδες και χαλάζι παντού είναι απλά 2020

Το πλάνο που έχει βάλει η φετινή χρονιά συνεχίζεται τόσο επιτυχημένα όσο ξεκίνησε


THE NEWSROOM · 26 Μαΐου 2020

Καλό χειμώνα να έχουμε αγαπητές φίλες και φίλοι, γιατί μπορεί να είναι 26 Μαΐου, αλλά ο καιρός δε φαίνεται καθόλου συνεργάσιμος. Το ενδιαφέρον πάντως με την επιδείνωση του καιρού αυτή την εβδομάδα είναι ότι συμπίπτει με δύο πράγματα: Με την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη και με το άνοιγμα της εστίασης.

ACHILLEAS CHIRAS/ SOOC

Όπου άνοιγμα της εστίασης σημαίνει πάνω απ’όλα, το άνοιγμα των μπαρ. Γιατί καλή η περιπτερόμπυρα αλλά μετά από δύο μήνες στερήσεων ο κόσμος το θέλει το ποτάκι του, ακόμη κι αν ο κορωνοϊός συνεχίζει να υπάρχει στον ορίζοντα. Ως γνωστόν, αυτό το τελευταίο σημαίνει ειδικές ρυθμίσεις για το πως και πόσοι άνθρωποι θα κάθονται σε κάθε μαγαζί.

Όμως η μέρα εκκίνησης ήταν η 25η Μαΐου. Θα έχει ζέστη και ήλιο (το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαΐου η θερμοκρασία έφτασε τους 40 βαθμούς) και ο κόσμος θα μπορεί να απλωθεί έξω από τα μαγαζιά, ώστε να διασκεδάσει χωρίς να κολλήσει όλη η Ελλάδα. Όλα θα πάνε καλά.

Ναι αλλά ο καιρός δεν ψήνεται. Έτσι, η περίοδος των ανοιχτών μπαρ στην Αθήνα ξεκίνησε μία καλή καταιγίδα που συνεχίστηκε μέχρι το πρωί για να αποκτήσει χρώμα ο πρωινός καφές:

Προκλήθηκε μάλιστα μέχρι και κανονική πλημμύρα στην Αμφιθέας:

Το γεγονός προφανώς δεν πέρασε απαρατήρητο από τους δυστυχισμένους πότες:

Μόνο χιόνι δεν έχει ρίξει ακόμα

Gepostet von Equi Gonzales am Dienstag, 26. Mai 2020

Όμως το δράμα έχει και συνέχεια. Όπως γράψαμε και παραπάνω, σήμερα ήταν η μέρα της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην συμπρωτεύουσα. Δεν μπορούμε ακόμη με ακρίβεια να εξακριβώσουμε αν ο πρωθυπουργός μπορεί όντως να προκαλέσει σεισμούς, όμως η παρουσία του στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης συνοδεύτηκε με χαλάζι και καταιγίδες (που θα συνεχιστούν τις επόμενες ώρες).

Για την ακρίβεια, στον Πολύγυρο ο δρόμος άσπρισε από το χαλάζι:

Τουλάχιστον να κάνουμε λίγο σκι, εδώ που φτάσαμε. Αξίζει βέβαια να θυμηθούμε ποια είναι η λύση για κάθε πρόβλημα του τόπου:

Το ΠΑΣΟΚ μας εσωσε απ΄την πεινα θα μας σωσει και απο την βροχη

Gepostet von Giwrgos Tsagko am Dienstag, 26. Mai 2020

Best of internet