Quantcast
THE STREAM

Γερμανική Λύση επέλεξε ο Κυριάκος Βελόπουλος για τα κέρδη της βιομηχανίας κηραλοιφών

Τις λίγες, δηλαδή μόνο τετρακόσιες χιλιάδες ευρώ αγγίζουν οι καταθέσεις του Κ. Βελόπουλου στην Deutche Bank


THE NEWSROOM · 12 Μαΐου 2020

Εξαιρετικά ανθηρό φαίνεται πως είναι το εμπόριο κηραλοιφών και αυθεντικών χειρογράφων Ιησού Χριστού (στα πρότυπα των αυθεντικών κιλιμιών από σέλα αλόγου στρατηγού Κάστερ που πουλούσαν οι ιθαγενείς Αμερικάνοι στα Λούκι Λουκ) , αν κρίνουμε από τις καταθέσεις του επιφανέστερου εν Ελλάδι πωλητή τους, Κυριάκου Βελόπουλου.

Αυτό μπορεί πλέον να διαπιστωθεί με ακρίβεια από το πόθεν έσχες (δείτε το εδώ) του αρχηγού της Ελληνικής Λύσης, το οποίο κατατέθηκε το 2019 και αφορά το έτος 2018, δηλαδή πριν μπει στη Βουλή με το κόμμα του. Εκεί ο Κυριάκος Βελόπουλος δηλώνει εισόδημα 8.400 ευρώ, ενώ η σύζυγός του, Όλγα Πετροπούλου, δηλώνει 11.573 ευρώ και μία τραπεζική θυρίδα.

Επίσης η Πετροπούλου διατηρεί ένα ακίνητο 312 τμ στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και ένα  ΙΧΕ 1.496 κ.ε.. Ο δε κ. Βελόπουλος διαθέτει ένα ΙΧΕ 2.143 κ.ε, μία ατομική επιχείρηση (έναρξης 2014) και συμμετοχή με 48% στην Εμπορική Βιομηχανική «Όλγα Πετροπούλου και ΣΙΑ ΕΠΕ», όπου συμμετέχει με ποσοστό 21,67% και η σύζυγός του.

Μέχρι εδώ καλά. Η φάση ξεκινά με τα 434.282 ευρώ που δηλώνει ο κ. Βελόπουλος στην γερμανική Deutsche Bank, ενώ διαθέτει και κάποιες πιο ψιλικατζίδικο καταθέσεις ύψους 16.263 ευρώ. Τα 400 αυτά χιλιάρικα εμείς επιλέγουμε να υποθέσουμε ότι προέρχονται από την σπουδαία του καριέρα ως πωλητής κηραλοιφών. Το ίντερνετ πάντως αυτό πίστεψε:

Πως να μην πλουτίσει άλλωστε ένας άνθρωπος που κατάφερε να αναπτύξει τόσο γρήγορα κηραλοιφή κατά του κορωνοϊού:

Ενώ διαθέτει επίσης σκηνοθετικές ικανότητες:

Μη φανταστείτε πάντως ότι οι καταθέσεις στην Deutche Bank θα κάνουν τον Κυριάκο Βελόπουλο να ξεχάσει τον αντιγερμανικό του αγώνα:

Κάποιοι έχουν αρχές κύριοι και κύριοι, τι νομίζατε;

 

Best of internet