Quantcast
THE STREAM

Μερακλήδες πήγαν Παραλιακή για σκηνικά Fast & The Furious την πρώτη μέρα που χαλάρωσαν τα μέτρα

Άλλοι θέλουν να πιουν ένα κοκτέιλ, άλλοι θέλουν να πάνε για κόντρες στη Βουλιαγμένη, έτσι πάνε αυτά


THE NEWSROOM · 6 Μαΐου 2020

Τι σας είχε λείψει περισσότερο όλες αυτές τις μέρες της καραντίνας; Ένα τζιν τόνικ; Μία εκδρομή; Ένα session aerial γιόγκα; Όλα αυτά ταυτόχρονα;

Ε σε κάποιους λίγους αλλά εκλεκτούς ανθρώπους είχαν λείψει οι κόντρες (και άλλες καγκουριές) με αυτοκίνητα και μηχανές στην Παραλιακή Αθηνών – Σουνίου, οπότε οι δύο πρώτες μέρες μετά τη λήξη της απαγόρευσης ήταν ευκαιρία για να ξαναπάρει μπρος το άθλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι κόντρες φαίνεται να έγιναν και την Δευτέρα και την Τρίτη. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ξενέρωτη ΕΛΑΣ επέλεξε να κρατήσει αντιαθλητική στάση.

Έτσι οι Ομάδες Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων μαζί με την Τροχαία και άλλες υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Α, έκαναν 217 ελέγχους οδηγών και οχημάτων σε δύο μπλόκα, ένα στα φανάρια της Βάρκιζας και ένα στο Ribas. Σε αυτά βρήκαν 93 παραβάσεις. Οι οποίες ήταν οι εξής:

22 για πρόκληση υπερβολικού θορύβου (ηχομέτρηση), 5 για στέρηση άδειας οδήγησης, 5 για έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας, 31 για αντικανονικούς υαλοπίνακες (φιμέ), 2 για τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων, 24 για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις και 4 για παραβάσεις COVID-19.

Το δε κόστος αυτών των παραβάσεων ήταν το να παρθούν 34 άδειες ικανότητας οδήγησης, 41 άδειες κυκλοφορίας και 39 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, ενώ 5 οχήματα ακινητοποιήθηκαν και 2 τα πήρε ο γερανός. Τη Δευτέρα πάλι έγιναν 386 έλεγχοι, οι οποίοι εντόπισαν 163 παραβάσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη μέρα είχε και κοινό που μαζεύτηκε για να χαζέψει τη φάση.

Αμαρτία δεν είναι να πηγαίνει χαμένο τόσο θέαμα;

 

Best of internet