Quantcast
THE STREAM

Μερακλήδες Ινδοί κάνουν μισό χιλιόμετρο ουρά για μια κάβα με τη χαλάρωση του lockdown

Η επιθυμία των κατοίκων στο Νέο Δελχί για ένα ποτό ήταν τόσο μεγάλη που οδήγησε σε επεισόδια


THE NEWSROOM · 4 Μαΐου 2020

Στη Νέα Ζηλανδία ποθούσαν ένα μπέργκερ, όμως στην Ινδία επιθύμησαν ένα ποτάκι. Ή δύο ποτάκια, ή περισσότερα ποτάκια, τέλος πάντων: Το νόημα είναι ότι η χαλάρωση του 40ημερου lockdown στην πρωτεύουσα της Ινδίας, Νέο Δελχί, οδήγησε στο να σχηματιστούν ουρές μπροστά από κάβες.

Για την ακρίβεια, μπροστά από μία κάβα στο ανατολικό Δελχί είχε σχηματιστεί στις 9.30 το πρωί μία ουρά 500 ανθρώπων. Η αναμονή πολλών μάλιστα πήγε στον κουβά, γιατί το κατάστημα της περιοχής τελικά έκλεισε λόγω πολυκοσμίας και η αστυνομία διέλυσε με τα γκλοπ τη μάζωξη των στερημένων από αλκοόλ Ινδών.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο κυβέρνησης του Δελχί για τις κάβεςΑτζάι Κούμαρ, η αστυνομία ζήτησε από κάμποσα καταστήματα να κλείσουν, προφανώς λόγω ανεπιτυχούς εφαρμογής του social distancing. Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο:

(AP Photo/Manish Swarup)

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ινδικό lockdown ήταν σκληροπυρηνικό, οπότε δεν είναι και τόσο παράλογο που ο κόσμος ήθελε τόσο πολύ ένα ποτό. Επίσης, δεν έχει λήξει ακόμη καθώς κάποιες διατάξεις θα παραμείνουν μέχρι τις 17 Μαΐου, με την κίνηση αυτοκινήτων και πεζών να μην έχει επανέλθει.

Ένα ποτάκι ήθελαν οι άνθρωποι ρε παιδιά, μην τους δέρνετε.

 

 

 

Best of internet