Quantcast
THE STREAM

25% λιγότερο σεχ κάνουν τα ζευγάρια, άκυρο το φετινό ελληνικό baby boom

Σύμφωνα με τον σεξολόγο Θάνο Ασκητή, ο κόσμος δεν κάνει σεξ ούτε όταν είναι όλη τη μέρα στο σπίτι του


THE NEWSROOM · 30 Απριλίου 2020

Εξαιρετικά δύσκολα φαίνεται να είναι τα πράγματα για το μέλλον της Ελλάδας μας. Κι όταν εννοούμε το μέλλον της Ελλάδας μας, το εννοούμε τελείως κυριολεκτικά: Ο κορωνοϊός έχει ρίξει κατά 25% το σεξ στη χώρα, με ό,τι μπορεί αυτό να συνεπάγεται για τα ήδη έντονα δημογραφικά της προβλήματα. Αν σας νοιάζουν δηλαδή, έτσι; Ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα.

Δεν αναφερόμαστε καν στις σεξουαλικές σχέσεις των singles, οι οποίοι είναι προφανώς καταδικασμένοι να τα βρουν με τον εαυτό τους αυτή την περίοδο. Το συγκεκριμένο νούμερο, σύμφωνα με τον γνωστό σεξολόγο Θάνο Ασκητή, αφορά τα ζευγάρια.

Όπως δήλωσε ο νευρολόγος – ψυχίατρος σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας  στο STAR, το σεχ το έχουν φάει η θλίψη, οι καυγάδες και η έλλειψη σεξουαλικού ενδιαφέροντος:

«Αυτό οφείλεται στη θλίψη της περιόδου, την κακή διαπροσωπική σχέση του ζευγαριού και την έλλειψη σεξουαλικού ενδιαφέροντος. Αλλά θα σας πω και ότι δεν κοιμούνται μαζί ένας στους τέσσερις, ενώ οι συγκρούσεις αγγίζουν το 25-30%.»

Από την άλλη, όποια ζευγάρια δεν τσακώνονται, ίσως του δίνουν και καταλαβαίνει για να περάσει η ώρα. Αναμφίβολα, βοηθάει ότι ο κορωνοϊός δεν είναι σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα:

«Δεν είναι σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα ο κορωνοϊός. Ανευρίσκεται μόνο στα στοματικά φιλιά, δεν υπάρχει στο σπέρμα ούτε στα κολπικά υγρά.»

Όποιοι πίστευαν ότι ο μαζικός εγκλεισμός στο σπίτι θα φέρει κάπου το Δεκέμβριο – Ιανουάριο που έρχεται μία ολόκληρη γενιά από νέα ελληνόπουλα, θα πρέπει να σκεφτούν μία άλλη λύση.

(πηγή)

Best of internet